Ylleh Smack i Palatset

Nystartade klädmärket Ylleh bjuder imorgon in till en härlig dag med session, grill, musik och tävling med ett roligt och annorlunda format. Läs mer om det hela här och dyk upp du också för en skön vårdag fylld med skate.

0
314

Var och när: Palatset Skatepark, Avesta. Lördag 28 april, klockan 12.00-15.00.

Ylleh bjuder in till en dag med härliga sessions i Palatset skatepark. Vi kommer ha smarriga vegoburgare och läsk i vår chillhörna där det kommer pumpas bra bitar från vårat soundsystem. Det finns låneskates för de som vill testa på att rulla. Ylleh kommer också ha ett bord med snärtiga kläder helt i Ylleh style.

Passa på att fynda en keps eller tisha, fika, bli medlem i den lokala skateföreningen, tävla eller kika in coola trick från de bästa åkarna. Vi kommer köra trick och spot tävling.

Åkarna skriver ner ett trick på en lapp och slänger lappen i en låda. Sen ska det skrivas en obstacle valfritt i hela parken och lägger den lappen i en annan låda. När tävlingen börjar så drar en åkare en lapp från de båda lådorna och alla ska försöka utföra tricket. Vi har 3 min session på varje obstacle och den som sätter på få försök tar ledningen. Vi räknar ihop poäng från alla försök på de olika spotsen. Ex. Någon skriver bs smith och obstacle tacoen annan skriver 50/50 och obstacle hubban. Någon drar lappar och det landar på bs hubban. En tävling som kan bli helt crazy beroende på vilket trick du väljer.

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

Web:
Eventet på Facebook
Ylleh på Facebook
Palatset Skatepark på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.