WTF Saturdays: Nackstafjället – Fjället som inte finns på riktigt

Vi har tidigare visat en liten video här kommer nu ytterligare några videoreportage från Nackstafjället i Sundsvall, ett fjäll som egentligen inte finns utan är kommunens snötipp och består helt och hållet av bortforslad snö efter de stora mängder som föll tidigare i februari. Hur länge tror du att snön kommer ligga kvar?

0
340

Vi visade för några veckor sedan ett litet reportage om “Nackstafjället”, Sundsvalls nya fjäll helt och hållet av bortforslad snö efter den stora snöstormen tidigare i februari. Senaste tiden har fotografen Martin Martinssons foto verkligen blivit viralt.

– Jag såg att bilden vart bra, visst var den det, men det stora intresset är nog egentligen kring snöhögen, säger 68-åringen till Aftonbladet.

Det är svårt att veta hur många gånger den har delats sammanlagt, nu finns den ju på både Twitter, Instagram och Facebook. Jag hade inte väntat mig att den skulle få sådan uppmärksamhet, men det är jätteroligt.

På håll ser fjället farbart ut, men att snöra på sig pjäxorna för en skidtur är inget som fotografen rekommenderar.

– Nej nej nej. Det skulle jag inte rekommendera. Det är så mycket grus och skräp där i så det skulle ju förstöra skidorna, säger Martin Martinsson till Aftonbladet.

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.