Vinn resa till Barcelona – Skateboardtävling & Sveriges största Giveaway i Rålis

Nu på lördag händer det spännande saker i Rålis Skatepark i Stockholm då Stockholm Sub Surfers bjuder in till skateboardtävling med en Barcelona-resa i första pris, man kommer även att köra Sveriges största giveaway med inte mindre än 500 brädor som delas ut. Det blir även prova på verksamhet och skateboardproffset Rodrigo Leal från Brasilien kör skateboarddemo.

0
103

Var och när: Rålis Skatepark, Rålambshovsparken, Stockholm. Lördag 15:e oktober, klockan 10.00-18.00.

  • Vi börjar dagen kl 10:00 med prova på skateskola.subsurfers.se utan kostnad för alla åldrar tillsammans med våra coacher. Skateskolan pågår under hela dagen för barn från 3-4 år till ungdomar och vuxna. Vi har brädor och hjälmar, både till låns och försäljning (inkl skateskola tom juni 2017).
  • Ollie utmaningen med give away av 500 st Lufthansa Tip Tech brädor. För att få en bräda så måste man kunna göra ett ollie-försök på plats, posta om det på sociala medier och anmäla sig till nyhetsbrev. För den här jättejobbiga insatsen får man alltså en skateboard
  • ?Själva skateboardtävlingen kommer bestå av highest ollie, curb och fastest ollie-trick. Första priset är en resa till Barcelona (Värde 10.000:-). Obs! Detta är en inbjudningstävling då vi har begränsade platser. Vill du vara med så maila denis.sopovic@subsurfers.se
  • Vi kommer få fint besökt från Brasilien i form av skateboard-proffset Rodrigo Leal. Rodrigo har vunnit bla Best trick i Tampa Pro och blivit utsedd till årets skateboard-åkare i Brasilien. Kolla in video med honom här.

  • Vi kommer ha ett tält där man kan köpa grip till sin bräda, men även skruvar, hjul, truckar, skydd och hjälmar från flera märken, samt komplett bräda inkl skateskola t.o.m. Juni 2017. Vi hjälper dig också att teckna medlemskap.subsurfers.se inkl olycksfallsförsäkring för 40/100 kr tom 2017-12-31 (japp). Ju fler medlemmar ju fler skateboardparker!
  • För musiken under dagen står DJ Besh One, närmare känd som Christophe Marchandise och svensk mästare i DMC. Plus bandet S.T.I.C.S kommer också att spela.

tiptechnology-skateboardtavling-ralis-flyer

Web:
TIPtechnologySkateboarding på Facebook
Skateboardtävling & Giveaway i Rålis Skatepark
www.lufthansa.com
Lufthansa på Facebook
www.prosk8.se
www.subsurfers.se
Stockholm Suburban Surfers på Facebook
Sub Surfers Skateskola på Facebook
Bunker Bushings på Facebook
sticscrew.se
S.T.I.C.S på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.