Vilka vann platser på Tacky Skatecamp 2018

Vi har nu sammanställt alla läsarröster och juryn har gnuggat geniknölarna och utsett vilka två videobidrag i årets videotävling Mitt Bästa Sommarmine som vunnit platser på årets Tacky Skatecamp. Se alla bidragen och spana in vilka som vunnit här. PS! Vi har nu i dagarna öppnat upp för föranmälan till årets Tacky Skatecamp, mer info kommer löpande den närmsta tiden. Redan har en hel del anmält sig så tveka inte för länge då vi har begränsat antal platser.

0
95

Föranmälan för sommarens Tacky Skatecamp är nu öppnad på vår Camp-sida mer info presenteras löpande den närmsta tiden…
Här
kan du även hitta vår officiella film och Instagram-remix från förra årets camp i Örebro, plus alla tidigare års Tacky Skatecamp.

Vinnare i årets videotävling Mitt Bästa Sommarminne blev Rasmus Nygren och Mille Kåhrström som därmed som segrare i varsin klass vunnit plats på vårt skateläger Tacky Skatecamp 2018 tillsammans med en varsin valfri vän. Medans Filip Nyberg och Hannes Olsson med en varsin andra plats vunnit ett produktpaket från Tacky.se!

Poängredovisning: Varje läsarröst ger 10 poäng och varje juryröst 25 poäng.

 Bidrag:LäsarrösterJuryrösterTotalpoäng
1. Filip Nyberg4165
2. Rasmus Nygren05125
3. Hannes Olsson101125
4. Mille Kåhrström25145

 

I juryn har Tacky Skatecamps ledare och filmare från 2017 ingått:
Conny Björklund, Lenny Karlsson, Elias Sjöland, Camilla Konradsson,
Guilherme Pinho Coutinho & Simon Svahn

Några korta ord om juryns bedömning. Som synes på rösterna har vi överlag varit väldigt överens men 2 jurymedlemmar har särskilts sig mot övriga på två bidrag.

I Tacky Skatecamp-klassen, bidrag 1 & 2,  utsågs Rasmus till vinnare med en riktigt välproducerad video med bra filmning och redigering och som speglade även glädje, sommarkänsla och gemenskap till viss del, dock kanske väldigt start fokus enpart på åkning och trick större delen av editen. Filip Nybergs edit var också helt ok, men något lägre nivå på filmning och redigering, det som gjorde att detta bidrag ändå kammade hem en juryröst var att det kändes som att videon speglade än mer gemenskap osv, något som många i juryn var överens om men ändå föll för Rasmus mer välproducerade video som även den hade sådana inslag.

I den öppna “Mitt Sommar Minne”-klassen utsågs Mille till vinnare. Här var det definitivt stor skillnad när det kom till produktion, filmning, redigering osv och Hannes bidrag hade vi i juryn överlag svårt att koppla till sommarminne då videon till stor del innehöll även inomhusmaterial. Milles bidrag däremot speglade verkligen ett sommarminne med en skateresa genom Sverige, solsken rakt igenom och ytterst välproducerad. Det som gjorde att Hannes Olssons bidrag ändå kammade hem en juryröst var att den speglade en del gemenskap och åtminstone till en början en hel del härliga sommarshots.


Bidrag 1 – Tacky Skatecamp: Filip Nyberg
Redigering: Filip Nyberg
Åkare: Filip Nyberg, Alfons Ksyt, Hampus Gjerström, Isidor Backlund, Alvin Wickelgren Svensby, Ivan Thorelius, Jack Warnicke & Noah Rangevik Bunketorp


Bidrag 2 – Tacky Skatecamp: Rasmus Nygren
Film & redigering: Rasmus Nygren
Åkare: Ville Lundquist Falk, Oscar Jonsson, Vilmer Svärd, Koffe Kroon, Hampus Winberg, Wille Jakobsson, Calle Öjert, David Aspenberg & Julian Selander


Bidrag 3 – Övrigt sommarminne: Hannes Olsson

Film & redigering: Hannes Olsson
Åkare: Hannes Olsson med flera


Bidrag 4 – Övrigt sommarminne: Mille Kåhrström
Film & redigering: Fredrik Kåhrström
Åkare: Mille Kåhrström


Priser:
Tacky Skatecamp 2017 deltagare: Deltagande för dig och en vän i Tacky Skatecamps 2018

– Övrig deltagare: Deltagande för dig och en vän i Tacky Skatecamps 2018

– Tacky Skatecamp 2017 deltagare: Ett smarrigt skatepaket med ex bräda o.dy.

– Övrig deltagare: Ett smarrigt skatepaket med ex bräda o.dy.

Regler:
Tacky.se förbehåller sig rätten att inte godkänna bidrag som exempelvis kan anses stötande eller bryta mot lagen.
– Tänk på att ha rättigheter för såväl filmmaterial som ev. musik i videoediten. Plus alla medverkandes tillstånd.
– Juryns beslut kan inte överklagas.
– Vid ev. inställt skatecamp eller om deltagare av någon orsak inte kan delta förbehåller sig Tacky rätten att bedöma hur det ska kompenseras.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.