Videotävling: Julboard 2016

Nu återstår det bara bara två dagar för dig att sno ihop en juledit till årets Julboard som vi i år har i form av en videotävling. Så vad väntar du på fram med tomtedräkten, hämta julpyntet och dra igång julmusiken! Här bjuds du på lite pepp i form av en liten tomte-edit med Joey Brezinski och vår egna juledit från förra året.

0
88

Precis som Tackys alla tidigare år siktar vi givetvis på att under Julaftonen duka upp ett fett Julboard fyllt med videoedits med juliga hälsningar från runt om i landet. I år för första gången kommer vi även till bästa videoedit att ge en trevlig julklapp från vår skattkista med skateprylar.

Så vad väntar du på! Dags att börja planera och dra på tomtekostymen eller smycka din lokala skatepark i ett juligt tema. Här ovan får du lite inspiration i form av en av förra årets edits från Söderhamns Skateboardförening och oss själva.

Hur gör du för att delta:
Filma och redigera en videoedit fylld med skateboard eller snowboard. Du bestämmer själv vad ett jultema innebär för dig, det kan vara allt från att skata utklädda i tomtedräkt till att smycka din lokala park i ett juligt tema eller redigera till julmusik. Bara din fantasi som sätter gränserna!

Skicka in din edit till oss på red@tacky.se via ex. wetransfer.com senast fredag 23 december.

Vinnande bidrag utses av vår jury och vi kommer att bedöma på såväl redigering och filmning som julstämning och åkning. Vinnaren presenteras kort efter julhelgen.


Pepp från vårt egna bidrag i förra årets Julboard

Åkare: Kristoffer Lindström, Joakim Lovén, Emil Mattsson, Conny Björklund, Anton Engblom & Erik Norberg
Film & redigering: Conny Björklund
Övriga filmare: Alla åkare plus Erik Abrahamsson

Web:
www.shamnskate.se
Traversen på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.