Video från Bryggeriet Street 2016

Tidigare i vintras ägde 2016 års upplaga av Bryggeriet Street rum i Malmö. Resultaten har du fått tidigare här är det nu dags att spana in en video producerad av Bryggeriets Skateboardgymnasium.

0

Film & redigering: Isak Gustavsson – Bryggeriets Gymnasium

One of the more enjoyable events from 2016 at Bryggeriet Skatepark. Bryggeriet Street is produced together with our talented students here at Bryggeriets Gymnasium.

Damer:
1. Keet Oldenbeuving
2. Tonje Pedersen
3. Emma Lindgren

Junior:
1. Oskar Göthlund
2. Herman Möller
3. Rasmus Lützen

Senior:
1. Hugo Boserup
2. Oskar Rozenberg Hallberg
3. David Jakinda

PS! I skrivande stund har man ännu inte gått ut med några officiella resultat. Dessa är uppsnappat från en hemmagjord livesändning. Något svårt att höra vissa namn och verkade lite rörigt av presentationen av placeringar så vi har valt att bara ta med topp tre som vi känner oss i princip helt säkra på. Vi återkommer med fullständiga resultat så fort som möjligt. Tilläggas ska också att Axel Wellton och Koffe Hallgren slutade 1:a respektive 2:a i ytterligare en klass/gren som vi tyvärr inte vet vad det gällde.


Söndag 4/12
12.00 Bryggeriet öppnar
14.00 Jump ramp session
15.00 Sidewalk session
16.00 Slider bar session
18.00 Bryggeriet stänger


 

bryggeriet-street-topBryggeriet har sedan starten 1998 arrangerat allt från lokala streettävlingar till Europeiska mästerskap och stora internationella evenemang på Stapelbäddsparken, Sibbarp och i Kroksbäck skatepark. Med Bryggeriet Street vill vi etablera ett riktigt bra street-evenemang som ska komplettera de redan befintliga arrangemangen och locka folk till en av Europas bästa skateboardparker.

Bryggeriet Street arrangeras för tredje året av Föreningen Bryggeriet och Bryggeriets Gymnasium. Tillsammans med eleverna har vi tagit fram koncept, grafik, posters och reklamfilmer. Bryggeriets erfarna organisation producerar och ser till att Bryggeriet Street kommer bli ett unikt och spännande evenemang och en självklarhet att besöka.

Web:
Eventet på Facebook
www.bryggeriet.org
Bryggeriet på Facebook
www.bryggerietsgymnasium.se
Bryggeriet Skateboardgymnasium på Facebook
www.skatemalmo.se
Skate Malmö på Facebook

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.