Tacky Skatecamp klassen

Direktvinnare: Alexander Trunk – Tacky Skatecamp (Enda bidraget)

Film & redigering: Alexander Trunk


Öppna klassen:

Poängredovisning: Varje läsarröst har gett 10 poäng, varpå juryn har fått lika många poäng totalt att fördela utefter vinnare.

 Bidrag: Läsarröster Juryröster Totalpoäng
Bidrag 1. Philip Boqvist 14 2 220
Bidrag 2. Mille Kåhrström 3 0 30
Bidrag 3. Alexander Trunk 3 3 150

I juryn har Tacky Skatecamps ledare från 2018 och kommande 2019 ingått:
Conny Björklund, Lenny Karlsson, Elias Sjöland, Robin Reitmaier& Rikard Nilsson

Sammanfattande bedömning från juryn:
Vinnare har utefter juryn och läsarnas röster blivit bidrag ett(Philip Boqvist). Jurydeltagares motivering till att ha röstat på denna har varit ok filmning och redigering, även om vissa brister funnits, t.ex avsaknad av skateljud och i vår bedömning relativt “enkel/snabb” redigering.
Klippet bjuder på en hel del grym skate mixat med viss sommarkänsla med bland annat badscener och en minirampssession som bara av miljön strålar en hel del sommar.

Bidrag nummer tre(Alexander Trunk) kammar hem en andra plats trots en juryröst mer, detta på grund av överlägset flest läsarröster på förra bidraget. I princip alla jury medlemmar även om man röstat på just denna video ser dock en hel del negativa detaljer i redigering och filmning plus ljudet, även om man märker att det faktiskt lagts ner tid på att försöka göra något speciellt. Även detta klipp utstrålar en hel del sommarkänsla och gemenskap, men här har jurydeltagarnas åsikter varit delade om vilket av bidrag av ett och tre som levererar mest sommarkänsla.

När det kommer till bidrag två(Mille Kåhrström) tycker juryn att den är överlägset bäst filmad och redigerad och riktigt bra skate, men faller helt på att den egentligen saknar sommarkänslan som efterfrågats, förutom då rena skateklipp filmat under sommaren. Även innehållandes en hel del inomhusmaterial som absolut inte går ihop med det efterfrågade.

Vinnare: Mitt Bästa Sommarminne – Philip Boqvist

Film & redigering: Philip Boqvist

2:a plats: Mitt Bästa Sommarminne – Not The Summer of 69

Film & redigering: Alexander Trunk

3:e plats: Mitt Bästa Sommarminne – Mille Kåhrström – Summer Edit

Film & redigering: Fredrik Kåhrström


PS! Kom ihåg att om du funderar på att delta på årets skatecamps som äger rum i Örebro, Karlshamn och The Dome i Gävle så är sista anmälningsdag 31:a maj och första veckan i Örebro är nästan fullbokad redan nu.

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.