Vårskate under bron

Östersund har fått en ny brädsportsförening med en vision om snowpark, inomhuslokal och betongpark i Östersund. Stötta föreningen du också genom att signa upp för gratis medlemsskap. Har du vägarna förbi på lördag så missa givetvis inte deras evenemang i skateparken/minirampen under Frösöbron som man arrangerar nu på lördag för att välkomna våren.

0
137

Var och när: Skateparken under Frösö-bron, Östersund. Lördag 6 maj, klockan 12.00-15.00.

Likt kosläppen släpper vi också ut våra brädor och går lös under bron.Östersunds nya brädförening bjuder in till en vår-kickoff. Vi bjuder på skate, musik, glädje och mat. De 50 första skatearna får en burgare.

ALLA ÄR VÄLKOMNA!

Vilka är vi? Östersunds Brädklubb är en nystartad förening vars vision är att det ska finnas en fungerande snowpark samt inomhuslokal och en betongpark i Östersund för skateboard mm.

Vill du bli medlem? Maila namn, personnummer och telefonnummer till osdbradklubb@gmail.com. Medlemskap för 2017 är gratis!

För att nå dessa mål så jobbar vi också ihop med föreningen Östersund Skaters. Vi kommer, med våra medlemmars stöd, föra dialog med kommunen och lokala aktörer för att nå vår vision.

Web:
Östersunds Brädklubb på Facebook
Östersund Skaters på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.