Var med och stötta Västerås att få sin nya skatehall

Vi har tidigare berättat att Västerås nu står utan skatehall men att en ny finns tillgänglig om kommunen hade ställt upp med borgen för hyran. Kommunen kunde dock genom sin praxis inte ställa upp med detta, men föreningen har nu förhandlat fram ett avtal med fastighetsägaren som innebär att föreningen får tillträde om man kan lägga en halv årshyra i säkerhet, totalt ca 650 000 kronor. Man nu därför nu startat ett insamlingskonto där du såväl som privatperson som företagare kan vara med och stötta så Västerås återigen kan ha en skatehall så fort som möjligt. Tilläggas ska att det även är just hit som Peter Gehrkes bowl vi berättat om tidigare blivit skänkt. Läs mer om det hela och hur du kan hjälpa till att bidra här.

0
201

Vi behöver omgående samla in 650 000kr. Detta är till för att ställa säkerhet för hyran i den nya lokalen som vi har på gång. Hyresvärden har aldrig hyrt ut till en ideell förening och därför begär man helst borgen men kan tänka sig en säkerhet istället.

Hur mycket kan du/ert företag bidraga med?
Hjälp nästan 800 medlemmar att åter få en skatehall att åka i.
Bråttom nu då vintern närmar sig.

Sätt gärna in pengar på vårt konto:
Kopparlundens Kultur o Idrottsklubb

Handelsbanken 6531-414 191 021 Märk inbetalningen med “SÄKERHET”

Skicka även mail om insättningen för återkoppling om ev. reklamplats i nya hallen till:peterhennig@netscape.net
Frågor per telefon: 0737757210


Att kommunen inte ställer upp på en borgen är enbart för man hänvisar till praxis, men i detta fall borde sunt förnuft gå före praxis. Genom denna “praxis” har man nu ställt 750 glada åkare på bar backe.

Budgeten vi lämnade in baseras på seriösa siffror och den förväntade medlemstillströmningen. Till den nya lokalen skulle vi även tillfoga en ny åkattraktion i form av en Pool (avlång Bowl) på 17×7 meter, en gåva från en privat skejtare i Stockholm. Denna gåva vet vi är superb och den i sig skulle locka till sig cirka 50 till 75 åkare från Stockholm/Sverige. Denna gåva är värderad till 350 000 kronor.

Man kan bara beklaga att politiker samt tjänstemän på kommunen tydligen tycker att det är bra att 750 åkare nu tvingas använda parkeringsgarage, tunnlar och andra ytor kommande vinter för sin åkning.

PS! Läs hela insändaren i VLT som styrelsen gjorde tidigare här.

Web:
Kopparlundens Kultur- & Idrottsklubb på Facebook
Västerås Skateprojekt på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.