Var med och stötta bygget av LEIF Park – Vinn handmålade skateboards

Bygget av Leksands smarriga skatepark fortskrider. Fortfarande fattas dock en liten slant för att kunna färdigställa parken exakt enligt planerna, Vill du vara med och stötta kan du bidra ekonomiskt med en slant och nu har även Leksands Hemslöjd gått in för att stödja projektet med ett lotteri där du kan vinna handmålade skateboards.

0

Bygget av Leksands smarriga skatepark fortskrider. Fortfarande fattas dock en liten slant för att kunna färdigställa parken exakt enligt planerna, just nu återstår ca 100 000 av de 9,5 miljoner bygget kostar.

Vill du vara med och stötta kan du bidra ekonomiskt enligt nedan, och nu har även Leksands Hemslöjd gått in för att stödja projektet med ett lotteri där du kan vinna handmålade skateboards från kurbitsmålarna Britta i Dalarna och SlottsBarbro. Alla intäkter går oavkortat till LEIF och färdigställandet av LEIF Park!


Just i detta nu är ENR, gänget på plats i Leksand och bygger Sveriges bästa betongpark. LEIF påminner om att man jättegärna får fortsätta swisha in pengar så att vi når ända fram! Ös på bara!

Sponsra med minst 100:- och få ditt namn med på sponsorskylten vid den nya parken.
123 369 8404 är Swishnumret.
Bankgiro går också: 5044-5063.

Bara som ett exempel, så skulle alla som följer oss här på Facebook ge 500:- var, så skulle parken kunna byggas i sin helhet enligt plan.

Låt oss bygga Sveriges snyggaste och bästa betongpark tillsammans!

Web:
skatepark.ileksand.se
Leif-Park/ Siljansvallens Skatepark på Facebook
www.pivotech.se
Pivotech på Facebook
www.enr.se

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.