Var med och stöd Sub Surfers Skatecafé med skateskola

Ants Neo och Sub Surfers har en tid kämpat med att få till ett rullande skatecafé för att driva skateskola, utlåningsverksamhet med mera i Rålis Skatepark. I flera år har Ants rullat ut med sin 2-hjuliga lastcykel fullpackad med utrustning men nu vill han besanna drömmen om en betydligt mer komplett verksamhet och även kunna börja städa Rålis Skatepark regelbundet vilket man anser att inte kommunen sköter ordentligt. Läs mer om hur du kan vara med och stötta projektet som redan är en bra bit på väg.

0
338

Redan nu de första dagarna har det kommit in en hel del bidrag varpå projektet är på god väg att besannas. Var med och stötta detta grymma initiativ du också!

Vi tar gärna emot stöd i form av donationer eller lån till detta skateboardaktivitetscafé.

Sub Surfers Gärdet Östermalm Hjorthagen IF:
Bankgiro: 394-5466
Swish: 123 183 59 74

Hjälp mig förverkliga!!

Varje lördag kl 10 i Rålis Skatepark i säsong, har jag(Ants Neo) i flera år kört skateskola.subsurfers.se från min 2-hjuliga lastcykel, för att öka antalet medlemmar till Sub Surfers och få ihop en ekonomi att förverkliga min dröm om ett rullande skateboardaktivitetscafé, Sub Surf Café.

Tanken är att ha ett rullande café med musik, skateskola, låneutrustning, plåster, kaffe, GRRRLSK8, enklare mat och tydlig display för föreningen.Även att enklare kunna delegera uppgiften och för att hantera den tunga logistiken med all utrustning. Konceptet går att utveckla ännu mer, men börjar där.

Planen med detta är att öka antalet skateboardåkare, minska antalet sparkcyklister och öka antalet medlemmar för att vi ska bli starkare för att förverkliga fler pågående och nya projekt. När vagnen väl är på plats så kommer vi börja städa Rålis Skatepark med avspolningsutrustning och borstar, varje vecka. Detta är något som staden aldrig gjort sedan vi fick den byggd 2010 och totalt nonchalerar hur äcklig ytan är. Varje gång postar vi inlägg i sociala media. Det blir kraftfullt.

Jag har försökt få bidrag från Sveriges Skateboardförbund med Idrottslyftet, men det ligger inte i förbundets intressen och verksamhet hälsar de gång på gång. Mycket märkligt säger alla som jag pratar med. Jag har tröttnat att prata med dem.

Nu behöver jag våra fler än 2600 medlemmars hjälp för att förverkliga projektet!

Om ni har ett barn eller känner någon som vill gå skateskola.subsurfers.se, så har jag ett paket innehållande en komplett skateboard inklusive fri skateskola varje lördag kl 10 (maj-oktober) i Rålis Skatepark, för barn mellan från 3 till 7-8 år som är uppemot 115 cm. Kostnaden är endast 1000 kr plus medlemskap via blimedlem.subsurfers.se 40 kr inkl olycksfallsförsäkring. För äldre och större barn ordnar jag en bräda mellan 1000-1500 kr och bra skydd och hjälm via min shop.sideways.se där alla pengar som blir över går till att förverkliga detta projekt med skateboardaktivitetscafét i främst Rålis Skatepark. Har tillgång till i princip alla varumärken från mellanklass till proffsklass.

Vi tar gärna emot stöd i form av donationer eller lån till detta skateboardaktivitetscafé.

Sub Surfers Gärdet Östermalm Hjorthagen IF:
Bankgiro: 394-5466
Swish: 123 183 59 74

Alla nyheter kring detta projekt och sponsorer/donationer och lån som tillkommer, redovisas på sidan facebook.com/skateskola

Hjälp mig, så städar parken åt alla också!!
/Ants Neo

Web:
skateskola.subsurfers.se
Subsurfers Skateskola på Facebook
subsurfers.se
Stockholm Sub Surfers på Facebook
Rålis Skatepark på Facebook
Grrlsk8 på Facebook

 

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.