Unga talanger: 5-årige Felix Jakobsson på Skateboard SM

Här kan du spana in ett litet video- & radioreportage med den blott 5 år unge rippern Felix Jakobsson som var med på den gångna helgens Skruv & Skate, skateboard SM i Skövde.

0
233

Det var många som tyckte det var gulligt, han är ju inte så gammal. Sen är han ju väldigt duktig för att vara fem år.

Felix Jakobsson är en blott 5 år ung liten ripper från Heberg utanför Falkenberg och var under den gångna helgen med i Skruv & Skate, Skateboard SM i Skövde. Trots att mamma Patricia ser honom åka varje dåg blev hon förvånad när han körde.

– Men Felix verkade köra lite på adrenalin för han gjorde ju grejer som inte jag har sett innan. Det var nog öset från alla som hejade på, så det blev lite extra grejer som inte vi var vana vid. Men det var jävligt roligt i alla fall! Det var många som tyckte det var gulligt, han är ju inte så gammal. Sen är han ju väldigt duktig för att vara fem år, säger Patricia till Sveriges Radio.

De har ju slagit sig många gånger, men mina barn är rätt tåliga.

F amiljen Jakobsson är en riktigt skatefamilj med hela familjen på brädan. Pappa Hampus åkte när han var ung och nu åker alla tre barnen och sommaren är fylld av tävlingar berättar Patricia.

– De har ju slagit sig många gånger, men mina barn är rätt tåliga. Jag är inte alls orolig för sånt, säger Patricia till Sveriges Radio.

Web:
skruvochskate.se
Skruv & Skate på Facebook
www.skovdeskateboardforening.com
Skövde Skatehall på Facebook

www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.