Tacky Skatecamp: Skatetown.se sponsringen går till…

Nu står det klart vem som blev den lycklige vinnaren av ett års flowspons-kontrakt från Skatetown.se på Tacky höstlovsskatecamp. Läs mer om honom, Skatetown och spana in en liten edit med grymt rippande.

0
514

Ifall någon undrar så var inte Koffe Kroon aktuell för detta pris i och med de sponsorkontrakt han redan innehar.

Vad som gjorde att vi valde att nominera Hannes var att han var en av de åkare som stod för den högsta nivån på åkningen och därtill med en rätt unik och personlig prägel i både trickval och stil, kort och gott mycket oldschool-influerat, en hel del Ben Raybourn över honom skulle vi villa säga, och blir inte förvånad om han skulle vara en av Hannes stora favoritåkare.
Utöver detta har Hannes även visat en skön personlighet och att vara bra kamrat.
Dock vill vi tillägga att det inte på något sätt var ett lätt val att göra…

I samband med Tacky Skatecamp på höstlovet i The Dome var skatetown.se med och sponsrade i form av ett pris i form av ett års “flow”-spons med chans till förlängning till en av deltagarna. Efter att vi i juryn slagit våra kloka huvuden ihop var vi nere på 10 nominerade som sedan skulle bli ca 5 grymma kids vi tyckte stack ut i både åkning och personliga egenskaper.

Efter att sedan Skatetown själva sagt sitt så står det nu klart att det blev Hannes Olsson från Mörsil utanför Åre som kammade hem priset.

“Stort grattis!

PS! Läs mer om Skatetown längre ner i artikeln!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tacky.se Skate/Snow/Camp/Parks (@tackysweden)

Om skatetown.se

Skatetown startade vintern 2015. Under den mörkaste tiden i vårt land föddes den ljusa idén att starta en online skateshop. Idag är vi ett familjeföretag där båda mina söner hjälper till med smått som stort. De är väldigt viktiga tillgångar när det gäller att hänga med i de senaste och när vi utvärderar och testar nya produkter och teknologier. 100 % ”skater owned” så att säga.

Jag som driver Skatetown heter Joakim Hollstrand och har åkt bräda sedan 1987. Jag hade börjat åka och fastnat för skateboarding när jag fick erbjudande om en praoplats på Streetstyle i Stockholm, därefter lite extrajobb på lagret, Backside airmail och G-Spot. Jag hängde med på en del tävlingar i Sverigecupen och det var givetvis kul, men mest gillade jag nog friheten att kunna åka när andan föll på. Och det är lite det som jag nu vill förmedla genom Skatetown, att alla kan åka och du gör det på sitt sätt.

 

 

Förutom vår skateshop har vi idag en rad olika samarbeten, för att nämna några är det bl.a. med Streetplant och Mike Vallely, Tacky och deras skatecamps samt en rad mindre events runt om i vårt avlånga (skateboardformade?) land. Vi är också exklusiv nordisk distributör av DKL Griptape och TrickTape.

.

 


Web:
www.skatetown.se
tacky.se/skatecamp
www.thedome.se
The Dome på Facebook

 

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.