Var och när: Örebro Skatepark, Drottningparken, Örebro. 27 juni -1 (3) juli. (Till anmälan)

Uppdatering:

Vi har nu även äran att presentera Dickies och Skateout som sponsorer under campveckan som kommer att bistå med priser till våra dagliga tävlingar och prylregn. Skateout kommer dessutom under lägerveckan köra en av sina stora utförsäljningar där du kommer kunna handla skateprylar och streetwear till riktigt bra priser.

Vill du vara med på årets Tacky Skatecamp önskar vi ha in din anmälan snarast, senast 31 maj. Kommer anmälningar in efter detta datum kan vi inte garantera plats men kommer om möjligt ha öppet för sena anmälningar, speciellt när det kommer till dagspass kommer möjligheten att finnas ett litet tag till.

All info om campet hittar du här nedan, plus anmälningsformulär och övrig info i menyvalet Tacky Skatecamps längst upp på sidan.Tacky-artikel-Camp-frontpage

Så tveka inte, boka in dig på sommarens bästa upplevelse!


För tredje året i rad är vi tillbaka med våra populära skateboardläger i nuvarande regi och för femte året totalt. Våra skatecamps riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen.

Att vara med på ett skateboardläger som detta ger dig eller ditt barn en upplevelse för livet och möjlighet att lära känna åkare från hela Sverige och få nya kompisar. Dessutom kan vi nästan lova att man utvecklas en hel del på brädan under veckan med all den inspiration man får.

Vi ser gärna att deltagare har fyllt 10 år men vi kan även göra undantag för yngre om man som föräldrar tror att det kommer att funka, eller om man kanske har syskon eller äldre kompisar med sig. I övrigt brukar våra camps ha deltagare i åldrarna 9-18 år med majoriteten mellan 11 och 15 år.

I år lanserar vi även en riktigt stor nyhet i form av en stor juniortävling där bland annat ett års brädsponsring ligger i prispotten!

I övrigt är du som deltagare i skateboardlägret även med och stöttar Örebros Skateboardförening då vi i deltagaravgiften även inkluderar medlemskap i den lokala föreningen.

Så tveka inte, boka in dig på sommarens bästa upplevelse!

OBS! För att garantera plats på campet vill vi ha din anmälan senast 31 maj!

 

Sagt om Tacky Skatecamps:

Hej! Min son är jättenöjd över ert upplägg och jag tycker det är helt fantastiskt av er att kunna ha enså bra stämning bland så många ungdomar och barn. Tycker ni förtjänar en eloge för eraninsats och hoppas ni kommer fortsätta med sådana här läger framöver, vi kommer definitivthaka på så länge min son har intresse för skateboarding. Tack ännu en gång för ett superbraläger och enligt min son är ni grymt bra ledare!

Hej, Jag och min fru blir väldigt glada när det kommer positiv feedback där vår stora son varit med, det händer inte så ofta. Han har nyligen fastnat för skateboard och den livsstilen passar honom. Alla får vara med oavsett kunskap, ålder, ambition eller utseende och ni som brinner för detta är omhändertagande. Vår son kommer att åka på fler camps!

Hej! Tack så jättemycket för ett sjukt bra skateläger för kidsen! Väldigt roligt för en förälder att fåhöra att ALLT varit så bra och de bästa lägret dom varit på! Mat, ledarna, tävlingar, dom andradeltagarna… osv! Tack för ni anordat detta läger ? Tacka Lenny också som verkar vara en killesom gjort bra intryck och självklart alla andra ledare ?

Hej! Vi får tacka för ett riktigt bra läger. Fantastiskt kul att detta finns.Min grabb va helnöjd! Slut som artist när han kom hem ? Men de e ju precis som de ska va. Hur bra som helst med allting! ?Tummen UPP o vår son ser redan fram emot nästa :-).

Hej! Tack för att ni tog så god hand om våra “sjuka” killar! Jättegulligt med den extra omtanken!


Örebro – 27:e juni – 1 (3) juli:

Huvudparken för campet är Drottningparken, en riktigt stor och riktigt bra betongpark som har allt man kan önska sig från stort till smått, med eller utan böj.

En park som av många just nu anses som en av de allra bästa i landet, med dess variation och storlek.

Är vädret dåligt någon dag så hittar vi antingen på andra aktiviteter eller besöker den lokala inomhushallen Brädcentralen.

Om någon är sugen kan det även hända att vi gör en utflykt till de lokala åkarnas egenbyggda DIY-park,  CV-Plaza som bland annat dokumenterades på TV4-Sports program Ride.

Tacky-artikel-Camp-frontpagePris:
Fullt deltagande: Måndag-fredag: 3395:-
Fullt deltagande: Måndag-söndag: 3395:- + 350:-
Dagpass: Måndag-fredag: 1895:-:
Dagpass: Måndag-söndag: 1895:- + 300:-

(Till anmälan)

Nu även med dagpass! Lämpligt för dig som bor i närheten eller har boende på egen hand. Givetvis ingår allt övrigt som mat, goodiebag och deltagande i alla våra tävlingar med mera. Du väljer själv hur länge om dagarna du deltar men du kan vara med från morgon/förmiddag till sen kväll.


drottningparkenBrädcentralen

 

 

 

 

cv plaza

 

 

 

 

 

 


Nytt för i år – Tacky Summer Open – Vinn ett års brädspons!

Nytt för i år är att vi även erbjuder deltagande under helgen. Detta då vi i år kör juniortävlingen Tacky.se Summer Open på lördag, en tävling med riktigt fina priser.

Elller vad sägs om ett års flowsponsor- kontrakt från Ten Skateboards ?! Givetvis kommer vi ha ett prisbord med andra prylar i potten också.

Under fredagskvällen får campdeltagare möjligheten att delta i ett direktkval till denna tävling.Tacky-artikel-Summer-Opentacky-skatecamp-flyer-new-2016


 Boende & mat:

 • Vi bor i närliggande skola, Sveaskolan. (Alternativt Virginska skolan om de får klart med sitt tillstånd.)
 • Frukost, lunch och middag. Varierad kost via skolkök eller catering.
 • Samtliga campets ledare(som alla har erfarenhet av skatecamps och/eller annan erfarenhet av arbete med barn och ungdomar genom t.ex föreningsliv) bor på samma ställe och finns tillgänglig hela dygnet.
 • På boendet kommer vi ha en chillhörna med TV-spel med mera.

Vad ingår:  

 • Hämtning/lämning på tåg/busstation för de som inte kommer direkt till campet på egen hand.
 • Frukost, lunch & middag (Måndag endast middag, avresedag endast frukost & lunch)
 • Goodiebag:
  • Skateboard (bara bräda plus griptape, grafik presenteras inom kort)
  • T-shirt
  • Skatetool
  • Rabattkod på 25% hos peoma.se
  • Vattenflaska
  • Stickers
  • Innehåll i goodiebagen kommer ev. att växa framövergoodiebag
 • Gruppfoto (Plus ev. actionbild om du fastnat på en snygg och önskad bild, något vi kommer försöka säkerställa)
 • 1 inträde på äventyrsbaded/simhallen, Gustavsvik, Lost City som har Sveriges nyaste och häftigaste vattenrutschbanor.
  äventyrsbad lost highway
 • Skata och häng ut med våra ledare och teamåkare från sponsrande företag.
 • Fina priser i våra tävlingar och prylregn under campet, plus videotävling efter campet.
 • Valfritt och gratis deltagande i vår direktkvaltävling på fredag kväll inför den öppna tävlingen Tacky Summer Open på lördag som givetvis även är gratis för dem som kvalar vidare.
 • Medlemskap i Örebro Skateboardförening.

 


Skateaktiviteter:

 • Skatedagarna bjuder på fri skate men givetvis finns även våra erfarna ledare till hans och peppar, stöttar och kommer med tips gällande trick och åkning om så önskas.
 • Vi kommer varje dag att arrangera roliga och lättsamma tävlingar med fina priser. Tävlingarna kommer vara av blandad karaktär för att passa såväl nybörjare som mer erfarna åkare, allt från best trick tävlingar till olika former av stafetter och race med mera. En del tävlingar kommer inte att vara kopplat till skate utan kan handla om allt från skattjakter till TV-spelstävlingar med mera.
 • Vi kommer dagligen att ha foto- och filmsessions på campet där du som deltagare givetvis kommer att fastna i kameran och synas i våra filmer och bildserier från campet. Är du själv intresserad av foto och film kommer du även kunna få tips av våra duktiga filmare och fotografer på plats
 • För deltagarna själva som filmar sin vistelse på campet kommer vi efter campet att presentera en videotävling på Tacky med fina priser.
 • Flera prylregn kommer att äga rum under veckan.

 

 • Vid dåligt väder har vi tillgång till den lokala skatehallen Brädcentralen.
 • Nytt för i år: Tacky Summer Open. En öppen allmän tävling som äger rum i parken på lördagen där vi under fredagen värmer upp med ett direktkval för camp-deltagare.Vulkan prylregn

Kringaktiviteter:

 • Vid dåligt väder anordnar vi förutom besök i skatehallen extra aktiviteter som t.ex filmvisningar, tv-spelstävlingar och andra lekar och tävlingar i ex. idrottshall eller bad.
 • Några gånger under veckan vid behov och önskemål kommer vi i mindre grupper åka in till den lokala skatebutiken.

Teamåkare från Regulate Skateboard Co på plats:

 • Eric Hedberg
 • William Forsberg
 • Casper Söderström
 • Nicholas Seppänen
 • Dennis Henell
 • Atte Lundmarkteamåkare

Övrig info:

 • Övrig info om regler, vad man ska ha med sig, anmälan, betalning med mera hittar du på anmälningssidan i menyn ovan.
 • Ungefärligt dagsschema hittar du via schemat i menyn ovan.
 • Info om ledare hittar du via ledare i menyn ovan.

Frågor: Maila till red@tacky.se eller ring Conny Björklund, 070-532 88 67

Välkommen till en oförglömlig sommarupplevelse på brädan!


Så tveka inte, boka in dig på sommarens bästa upplevelse!
Så ses vi i Örebro i sommar!

Tacky-Summer-open-square-frontpage

 

 

Web:
www.regulateskateboard.se
Regulate Skateboard Co på Facebook
www.peoma.se
Peoma på Facebook
ten-skateboards.com
Ten Skateboards på Facebook
www.skateout.com
Skateout på Facebook
www.ubahn.se (Dickies Sverige)
Ubahn International på Facebook
Karma Clothing på Facebook
www.karma.com.do

Örebros Skateboardförening på Facebook
www.orebroskateboard.se / www.bradcentralen.se
Skate Örebro på Facebook
Drottningparken på Facebook
Örebro Skatepark på Facebook
www.orebro.se
Örebro Kommun på Facebook

Fler events:
Tacky-kalendern

tacky-skatecamp-flyer-new-2016

2 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Jag försöker anmäla min son till en köplats i Örebro den 27juni-3juli men den finns inte med i anmälan.
  Tack på förhand

  • Hej! Du måste ha lyckats googla fram en gammal artikel. Denna artikel är från maj 2016, som du ser längst upp.
   Camp i Örebro körde vi senast 2019. 2020 ställdes det in.
   I år kör vi endast i Gävle / The Dome 3 veckor på sommarlov, 1-2 veckor på höstlov och en vecka på jullovet efter årsskiftet.
   Du hittar allt via campsidorna i menyn längst upp.
   Direktlänk till anmälningssidan hittar du här: https://www.tacky.se/skatecamp/anmalan/
   Sen har du separata info-sidor för de olika campsen och annan tillhörande info via menyn.

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.