Tacky.se X Junkyard Skatecamp 2017 – Sista minuten anmälan möjlig

Pecis som förra året är det Örebros smarriga skatepark som gäller, en park som verkligen har något för alla oavsett erfarenhet och typ av åkning man gillar. Även i år kan du välja att delta hela helgen då vi kör tävlingen Tacky Summer Open där inte mindre än ett års sponsring från Junkyard / Sweet SKTBS står på spel i första pris. Läs allt om det hela och anmäl dig du också, till vad vi kan lova att kommer bli din bästa sommarupplevelse!

0
424

Var och när: Drottningparken, Örebro. 26 juni – 2 juli.

Vi har fortfarande möjlighet att ta emot några ytterligare campdeltagare! Dagpass för dig som bor på orten eller ex. campar med familj finns också möjlighet till en tid framåt.
Observera dock att vi inom kort inte kommer kunna garantera att vi kan tillgodose storleksönskemål 100-procentigt på produkter i goodiebagen.

Här nedan följer ett utdrag av viss info om årets camp. Mer detaljerad info om campet, ledare, anmälningsformulär, filmer från tidigare år med mera hittar du på vår undersida för campet tacky.se/skatecamp eller via menyn ovan!

För fjärde året i rad är vi tillbaka med våra populära skateboardläger i nuvarande regi och för sjätte året totalt. I år har vi efter flera väl omtalade år fått förtroendet att arrangera Junkyards skateboardläger.


Alvin Wickelgren Svensby på Tacky Skatecamp 2016 i Örebro

Att vara med på ett skateboardläger som detta ger dig eller ditt barn en upplevelse för livet och möjlighet att lära känna åkare från hela Sverige och få nya kompisar. Dessutom kan vi nästan lova att man utvecklas en hel del på brädan under veckan med all den inspiration man får.

Våra skatecamps riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen.

Vi ser gärna att deltagare har fyllt 10 år men vi kan även göra undantag för yngre om man t.ex. som förälder tror att det kommer att funka, eller om man kanske har syskon eller äldre kompisar med sig. I övrigt brukar våra camps ha deltagare i åldrarna 9-18 år med majoriteten mellan 11 och 15 år.


Precis som förra året äger skatecampet rum i Örebro med dess förnämliga betongpark som är omtalad som en av de bästa i Sverige, och verkligen har något för alla oavsett vilken nivå man är på och vilken typ av åkning man gillar.

Som redan tidigare berättat är årets huvudsponsor Junkyard och Sweet SKTBS vilket givetvis innebär att du får chansen att skata med och lära känna flera av deras teamåkare.


Vi kommer även som förra året att på lördagen köra vår stora juniortävling Tacky Summer Open, där campdeltagare på fredagen kör ett separat kval direkt till semi/final. I lördagens tävling som är öppen för alla juniorer står sedan inte mindre än ett års sponsring från Junkyard/Sweet SKTBS på spel i första pris!


I övrigt vill vi givetvis vara med coh stötta den lokala skatescenen, bland annat är du som deltagare i skateboardlägret även med och stöttar Örebros Skateboardförening då vi i deltagaravgiften även inkluderar medlemskap i den lokala föreningen.


Pris:

Fullt deltagande: Måndag-fredag: 3495:-
Fullt deltagande: Måndag-söndag: 3495:- + 500:-
Dagpass: Måndag-fredag: 1795:-
Dagpass: Måndag-söndag: 1795:- + 400:-

Vad ingår:

 • Hämtning/lämning på tåg/busstation för de som inte kommer direkt till campet på egen hand.
 • Mat: Frukost, lunch & middag (Måndag endast middag, avresedag endast frukost & lunch)
 • Goodiebag:

  • 2 skateboards (bara brädor plus griptape)
  • Skateboardhjul
  • T-shirt
  • Rabattkod på 25% hos junkyard.se
  • Vattenflaska
  • Stickers
  • Innehåll i goodiebagen kommer ev. att växa framöver
 • Gruppfoto skickas ut efter campet.(Plus ev. actionbild om du fastnat på en snygg och önskad bild, något vi kommer försöka säkerställa)
 • Inträde en dag på äventyrsbadet Gustavsvik, Lost City, Sveriges största badäventyr som bland annat har landets nyaste och häftigaste vattenrutschbanor, vågbassäng, bubbelpooler, utomhusbad med mera.
 • Fina priser i våra dagliga tävlingar och prylregn under campet, plus videotävling efter campet.
 • Valfritt och gratis deltagande i vår kvaltävling på fredag kväll inför den öppna tävlingen Tacky Summer Open på lördag som givetvis även är gratis för dem som kvalar vidare. Har du inte kvalat in kan du givetvis även delta i lördagens kval som är öppen för alla.
 • Skata och häng ut med våra egna ledare och några av landets mest kända åkare från Sweet SKTBS och Junkyard.
 • Medlemskap i Örebro Skateboardförening.
 • Snabbhets-premie bland de som anmäler sig innan 31 mars lottar vi ut ett hemligt skatepaket!

Så tveka inte, boka in dig på sommarens bästa upplevelse!

Mer detaljerad info om campet, ledare, anmälningsformulär, filmer från tidigare år med mera hittar du på vår undersida tacky.se/skatecamp eller via menyn ovan!


Teamåkare från Junkyard och Sweet SKTBS på plats:

OBS! Exakta åkare enligt ovan garanteras ej på grund av en skador, personliga skäl eller dy.

www.junkyard.se
Junkyard på Facebook
www.sweetsktbs.com
Sweet SKTBS på Facebook


Web – sponsorer & partners:
www.junkyard.se
Junkyard på Facebook
www.sweetsktbs.com
Sweet SKTBS på Facebook
www.dickies.com
Dickies på Facebook
www.ubahn.se (Dickies Sverige)
Ubahn International på Facebook
www.peoma.se
Peoma på Facebook
www.xlncgothenburg.com
XLNC Gothenburg på Facebook
www.orebroskateboard.se / www.bradcentralen.se
Örebros Skateboardförening på Facebook
Örebro Skatepark på Facebook

Alvin Wickelgren Svensby, Fs Boneless to tail
Photo: Conny Björklund

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.