SVT intervjuar Mårten Rapp som blivit världskändis för sina manuals

Mårten Rapp har minst sagt blivit världskändis de senaste dagarna då en av hans galna manual-combos setts av över 1.3 miljoner tittare på tre dagar. Nu har även SVT uppmärksammat det hela och gjort en tv-intervju med Örebro-talangen som gör manuals som ingen annan.

0
281

Mårten-Rapp-player-forntpageÅkare: Mårten Rapp

Mårten Rapp har vi sett minst sagt en hel del galna manual-combos med under sommaren som varit. Senaste dagarna har ett av hans klipp fått riktigt stor spridning och setts av över 1.3 miljoner tittare på tre dagar. Även Sveriges Television har uppmärksammat Örebro-talangen och gjort en intervju med honom.

Klippet som fått så stor spridning är ett av tre klipp där Mårten helt enkelt gör en manualcombo för att sedan försvinna ut ur parken. Något som Mårten Rapp tror att är en av sakerna som gjort klippet så populärt då tittaren lämnas av en känsla “hur ska det här fortsätta?”.

– Det var nog det som gjorde att folk tyckte det var kul att kolla på, säger Mårten Rapp. Det triggar mig att ta steget längre hela tiden. Så fort jag sätter något nytt tänker jag: Hur ska jag utveckla det här för att bli mer underhållande för den som tittar? Jag vill alltid göra något svårare, något bättre, säger Mårten till SVT.

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.