Sveriges Skateboardförbund presenterar Skruv & Skate 2018

Platsen är satt för 2018 års nationella mästerskap i skateboard, Skruv & Skate. Ett projekt där Sveriges skateboardförbund varje år går in med medel för ombyggnad av renovering av en lokal skatehall följt av en mästerskapstävling. 2018 blir det KFUM-Hallen i Borlänge som får äran att arrangera det hela på en helt nybyggd streetyta. Läs mer och passa på att spana in förbundets film om skateboardföreningen i Borlänge ifall du missat den tidigare.

0
108

Grattis KFUM Borlänge!

Borlänge har länge varit ett centrum för skateboard i Dalarna. KFUM hallen har idag en mycket bra bowl och vertramp men streetytan behöver en ordentlig renovering. Föreningen har kommit in med en bra ansökan om stöd till ombyggnad och genomförandet av vårt nationella mästerskap Skruv&Skate.

Med nya stora skateparken i Leksand endast 40 minuter därifrån samt fler tillkomna föreningar i länet, kommer trycket att kunna åka bra på vintern öka i Dalarna och därför bedömer förbundet att KFUM hallens roll kommer att öka i regionen.

Datum? I april månad 2018. Förbundet planerar även att genomföra årsmöte/förbundsmöte i samband med tävlingen. Vi återkommer så fort vi har spikat datum.

Web:
www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook
skruvochskate.se
KFUM-Hallen – Borlänge på Facebook
borlange.kfum.se

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.