Sven Thorgren uttagen till OS

Trots att Sven Thorgren just nu är inne i en rehabperiod efter en axeloperation är han ett av de första namnen i nästa års OS-trupp till Sydkorea, som presenterades nu i dagarna av Sveriges olympiska kommitté.

0
145

Vi gör en första uttagning av de som under förra säsongen visade vid ett flertal tillfällen att de fyller våra uttagningskriterier. Det är ett meriterat gäng.

Sven Thorgren har tillbringat några dagar nere på Kreta i Grekland för ett förläger inför OS 2018 i sydkoreanska Pyeongchang. Här har Sveriges olympiska kommitté redan nu i dagarna utsett det första idrottarna i OS-truppen.

Sven Thorgren var på plats, dock med armen i mitella då han är nyopererad för axelskadan han ådrog sig i slutet på säsongen. Sven Thorgren som redan under förra säsongen visade sin kapacitet vid flera tillfällen är i och med detta ändå ett av namnen som redan nu är klara.

– Vi gör en första uttagning av de som under förra säsongen visade vid ett flertal tillfällen att de fyller våra uttagningskriterier. Det är ett meriterat gäng, säger SOK-chefen Peter Reinebo till SVT.

Web:
Sven Thorgren på Facebook
www.svensksnowboard.se
Svenska Snowboardlandslaget på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.