Hallifornia drar igång idag i Varberg!

Ikväll drar årets upplaga av Hallifornia i Varberg igång med Pre-party. Veckan följer sedan med Varberg Miniramp Jam i den nya smarriga minirampen byggd av Bryggeriet, Beauty Bay Board Hippie-jump, wakeboardtävling, prova-på aktiviteter och mycket mer, plus en hejdundrande efterfest på lördag då det är dags för Hallifornia Grand Finale.

Dags för årets upplaga av Hallifornia

Torsdag till lördag nästa vecka är det dags för årets upplaga av Hallifornia då hela Varberg firar brädsports-kulturen med skateboard, longboard, skimboard, och wakeboard-tävlingar, prova-på aktiviteter, livemusik, party och mycket mer. I år har man inför Varberg Rampjam tillsammans med bland andra Bryggeriet byggt Västsveriges största miniramp på hela 120 kvm, BeauyBayBoard bjuder på Hippiejump-tävling och har även tillverkat årets Hallibräda och prisbrädor i flera av grenarna. Spana in en video från rampbyget, läs mer om alla tävlingar, BeautyBayBoards-brädan och mycket mer här.

Videointervju och shreddande med Svenska Snowboardlandslaget

Gillette World Sport har gjort ett reportage med Svenska Snowboardlandslaget. Här får vi träffa Sven Thorgren, Måns Hedberg, Ludvig Billtoft och coachen Jocke Hammar som berättar om deras snowboardåkande, förhoppningar inför nästa OS med mera, och givetvis bjuds vi på en hel del shreddande från de tre herrarna.