Stockholms-premiär för Full Moon

Leanne Pelosis vision med den vackra filmen Full Moon är att skapa historia genom att lyfta fram kvinnliga snowboardåkares berättelse och bakgrund. Att berätta historien om de som kommit att bli ikoner, legender och förebilder inom sporten. Nu på lördag har filmen Sverige-premiär i Stockholm. Läs mer om det hela och spana in en trailer och "bakom kulisserna"-material här.

0
260

Åkare: Jamie Anderson, Hana Beaman, Annie Boulanger, Marie France Roy, Robin Scettini & Robin Van Gyn

Var och när:
Bio Rio, Hornstulls Strand 3, Stockholm. Lördag 29 oktober, klockan 15.30
Biljetter: 60 kr Köp här

full-moon-film-frontpageMedverkande: Helen Schettini, Robin van Gyn, Marie-France Roy, Annie Boulanger, Hana Beaman, Jamie Anderson, Tara Dakides, Barrett Christy, Tina Basich, Circe Wallace & Leanne Pelosi
Regi: Leanne Pelosi
Längd: 45 min

Gränsöverskridande kvinnor. I Full Moon får vi följa de kvinnor som är och har kommit att bli ikoner, legender och förebilder inom snowboardvärlden. Det här är deras berättelse, synvinkel och tack till gemenskapen inom sporten. Vi får följa världens bästa kvinnliga snowboardåkning till vackra vyer och stora berg.

”There is no present without the past and no future without the present.” Leanne Pelosis vision med den vackra filmen ”Full Moon” är att skapa historia, att lyfta fram kvinnliga snowboardåkares berättelse och bakgrund. Att berätta historien om de kvinnor som kommit att bli ikoner, legender och förebilder inom sporten.

Filmen bjuder in till snowboardkulturen och gemenskapen men understryker också vikten av den och dess historia. Filmen är skapad för att stärka samhörigheten och för att få ge tillbaka till den värld som givit dessa åkare så mycket. Som åskådare bjuds du in till en naturupplevelse och blir inspirerad till att spendera mer tid i våra vackra bergsmiljöer. En hyllning till sporten och naturen som givit oss så mycket.

Web:
Biopremiär-eventet på Facebook
www.fullmoonfilm.com
Full Moon Film på Facebook
fhp.nu/Rio/Kalendarium/Scen-Klubb/FULL-MOON

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.