Sky Brown på besök i lilla Stehag

I samband med evenemanget Skate & Chili i Stehag besöktes den lilla byn av ingen mindre än den japanska 8-årige supertalangen Sky Brown som är i Sverige för att tävla i Vert Attack i Malmö den kommande helgen. Läs ett litet reportage om det hela här.

0
208

Vi är borta ganska länge, men skolarbetet är upplagt på ett speciellt sätt hemma i Japan och därför kan jag hålla i läxläsningen under tiden i Sverige.

I söndags var det dags för Skate & Chili, ett litet event i den skånska lilla byn Stehag, Bryggeriets John Magnussons hemmaplan. Till detta event var ingen mindre än den japanska 8-årige supertalangen Sky Brown inbjuden som nu även kommer delta i veckans Vert Attack i Malmö.

– Vi åker så ofta vi kan. Nu har jag börjat tävla och då får man träna ännu mer, säger Hugo Magnusson entusiastiskt till Skånska Dagbladet.

Det här var jätteroligt. Och så får jag en massa nya kompisar.

I byn finns den riktigt populära skateparken Tors Skatepark som under årens lopp byggts ut i flera omgångar och det var denna park som stod som värd för söndagens event där Sky Brown var riktigt populär och fick skriva autografer.

– Det här var jätteroligt. Och så får jag en massa nya kompisar, säger Sky glatt. Pappa Steve fyller i för Skånska Dagbladet: – Vi är borta ganska länge, men skolarbetet är upplagt på ett speciellt sätt hemma i Japan och därför kan jag hålla i läxläsningen under tiden i Sverige.

– Hon är jätteduktig och glädjande att hon ville träna på vår bana i Stehag, säger eldsjälen John Magnusson som höll i arrangemanget, till Skånska Dagbladet.

Web:
Frisksportklubben Tor Stehag
www.nolimitskate.se
No Limit på Facebook
www.bryggeriet.org
Bryggeriet på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.