Skruv & Skate i Skövde

Helgen precis i månadsskiftet mars/april är det dags för årets upplaga av Skruv & Skate, nationellt mästerskap i skateboard. Precis som förra året är det även ett projekt där förbundet stöttar med ombyggnad av skatehallen som just nu pågår för fullt. Här spanar vi in hur bygget fortskrider framåt. Missa heller inte att förbundet samma helg bjuder in till det årliga förbundsmötet.

0
469

Var och när: Skatehallen, Skövde. Lördag 30 mars – 1 april, plus förbundsmöte 2 april.

Då var det klart, Skövde Skateboardförening  kommer tillsammans med Sveriges Skateboardförbund att husera och arrangera det nationella mästerskapet i skateboard ”Skruv och Skate” 2017!

Föreningen har visat starkt engagemang, utvecklingsförmåga och ny-tänk för att bl.a. inkludera flera minoritetsgrupper av skateboardåkare och att gå från 20st medlemmar till ca 1000st bara några år. Förbundet vill stödja hårt jobb och kommer att hjälpa dem med att bygga om deras befintliga yta och skapa nya obstacles för er att bemästra.

Web:
skruvochskate.se
Skruv & Skate på Facebook
www.skovdeskateboardforening.com
Skövde Skatehall på Facebook

www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook

Välkommen på förbundsmöte med Sveriges Skateboardförbund!

Datum: 2 april 2017
Klockan: 10.00 – 15.00 Möte + lunch + föreläsning/inspiration
Plats: Scandic Billingen, Skövde

I år kommer vi att genomföra förbundsmötet i Skövde i samband med ”Skruv och Skate” nationellt mästerskap i skateboard. Kom på förbundsmötet och var med att påverka vår verksamhet under 2017 du också.

Passa på att snacka med styrelsen och andra föreningar, diskutera idéer och få inspiration till just er förening. I år har vi även fått in flera motioner från några föreningar som vi kommer att behandla under mötet.

Inbjudan samt mer information är skickad till samtliga medlemsföreningar. Anmälan samt hur många från er förening som har rösträtt hittar ni i denna inbjudan som har mailats ut till er föreningskontakt.

Ladda för en bra helg i Skövde! Välkomna!

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.