Ledare

 

Nu aktuella campledare (Fler kan tillkomma. Med reservation för ev. förändringar!)


 
Conny Björklund

Ålder: 41 år
År på brädan: 20+
Hemstad: Söderhamn

Jag har varit med på Tacky.se sedan starten 2003 som frilansare och på heltid sedan 2010. Sedan 2014 är det jag som är huvudansvarig för Tacky.se och därmed även de nyuppstartade Tacky Skatecampsen.

665612Gällande campsen har vi ända sen 2014 som mål att utveckla campsen rejält jämfört med tidigare upplagor, något som jag såg att behövdes tidigare år arrangerad i annan regi där jag enbart medverkade som fotograf/filmare och även under årens lopp fått ta del av en hel del kritik.

Här satsar vi nu med 100% fokus på skatekidsen, vilket givetvis är en självklarhet och det med ledare som verkligen er engagerad och brinner för det vi gör. Våra lägerveckor ska vara en vecka värd att minnas med förhoppningsvis enbart goda upplevelser.

Jag har ett brinnande intresse för skate i alla dess former fortfarande och förutom att själv stå på brädan så ofta som det bara är möjligt så blir det en hel del fotande och filmande, plus designar och bygger skateparker med mera. Kort och gott skateboard för hela slanten. Hemma i Söderhamn är jag även en av eldsjälarna i föreningen som driver skatehallen Traversen, arrangerar skateskolor/daycamps och klassiska tävlingen Söderhamn BBQ Battle & F.I.A.R.I.


665621Lenny Karlsson 

Ålder: 31 år
Hemstad: Göteborg 

Skatade mellan 13-15 års åldern och tog sedan en paus och började fota/filma 2010. Har frilansat som fotograf och filmare för Tacky sedan dess och jobbar just nu i Bunkeberget Skatepark i Göteborg där han är fritidsledare för de unga skatarna och stödjer och peppar dom i skatandet så bra han kan. Lenny har även varit en given ledare på våra skatecamps sedan nystarten 2014.


Elias Sjöland
Elias Sjöland SvedholmÅlder: 21 år
År på brädan: 7 år
Hemstad: Göteborg

Spenderar den mesta tiden av dygnet på brädan för att maxa mig själv och mitt skateande. Det här blir tredje året som ledare för mig, precis som tidigare år så ser jag fram emot ett lika lyckat och trevligt camp med deltagarna.

Reserver och tidigare camp-ledare för Tacky.se


Guilherme Pinho Coutinho
Ålder: 18 år
Hemstad: Göteborg

En grym ripper på brädan som sommaren 2017 var med första gången som hjälpledare och gjorde ett riktigt gott intryck på oss andra. Riktigt ansvarsfull och god hand med alla barn trots sin ringa ålder.
PS! Personlig presentation kommer inom kort.


Camilla Konradsson
Ålder: 33 år
Hemstad: Umeå

Har stått på brädan till och från sen högstadiet och åker nästan dagligen nu. Har peppat och coachat skatekids i några år genom You Skate Girl och den lokala skateboardföreningen/skatehallen i Umeå.


Mattias Ehnberg

665617Ålder: 26 år
År på brädan: 19 år
Hemstad: Bollnäs 

Intresset för skate brinner nu som alltid förut även om denna höst/vinter gått till spillo med en hårt sargat fot. Har haft äran att vara på Appertiff skateteam i dryga fyra år. Jag har varit ledare på Tackys skatecamp sedan nystarten 2014 och ser fram emot nästa.


Anton Engblom
665618Ålder: 25 år
År på brädan: 14 år
Hemstad: Söderhamn

Född och uppväxt i Söderhamn, Tackys nuvarande ursprungsort vilket gjort det naturligt att hjälpa till med Tacky då och då, främst tävlingsreportage. Sitter med i styrelsen för Söderhamns skateboardförening och har medverkat som ledare på flertalet daycamps/skateskolor som hållits i Söderhamn de senaste fem åren plus Tacky Skatecamp 2012.


Nermin Fernqvist
Ålder: 30 år
År på brädan: 17 år
665619Hemstad: Bollnäs 

Har under årens lopp mer eller mindre bott i Bollnäs Skatehall Gumpels(både nya och gamla) då föräldrarna drivit hallen sedan starten i mitten på 90-talet. Har även hunnit med att representera flertal skatemärken som ej längre finns kvar på svenska skatescenen. Just nu representerar han Appertiff om ändock inte officiell teamåkare. Gick Barn- och Fritidsprogrammet på gymnasiet och trivs att arbeta med barn.


Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan!