Ledare

Campledare
Ledare varierar från camp till camp, nya extraledare tillkommer ibland.


 
Conny Björklund

Ålder: 44 år
År på brädan: 20+
Hemstad: Söderhamn

Jag har varit med på Tacky.se sedan starten 2003 som frilansare och på heltid sedan 2010. Sedan 2014 är det jag som är huvudansvarig för Tacky.se och därmed även de nyuppstartade Tacky Skatecampsen.

Här satsar vi med 100% fokus på skatekidsen, vilket givetvis är en självklarhet och det med ledare som verkligen er engagerad och brinner för det vi gör. Våra lägerveckor ska vara en vecka värd att minnas med förhoppningsvis enbart goda upplevelser.

Jag har ett brinnande intresse för skate i alla dess former fortfarande och förutom att själv stå på brädan så ofta som det bara är möjligt så blir det en hel del fotande och filmande, plus designar och bygger skateparker över stora delar av landet med mera. Kort och gott skateboard för hela slanten. Hemma i Söderhamn är jag även en av eldsjälarna i föreningen som driver skatehallen Traversen, arrangerar skateskolor/daycamps och klassiska tävlingen Söderhamn BBQ Battle & F.I.A.R.I.


Lenny Karlsson 

Ålder: 34 år
Hemstad: Göteborg

Skatade mellan 13-15 års åldern och tog sedan en paus och började fota/filma 2010. Har frilansat som fotograf och filmare för Tacky sedan dess och jobbar bland annat i Bunkeberget Skatepark i Göteborg där han är fritidsledare för de unga skatarna och stödjer och peppar dom i skatandet så bra han kan. Lenny har även varit en given ledare på våra skatecamps sedan nystarten 2014, förutom ett uppehåll under sommaren 2020.


Elias Sjöland
Ålder: 24 år
År på brädan: 8 år
Hemstad: Göteborg

Spenderar den mesta tiden av dygnet på brädan för att maxa mig själv och mitt skateande. Det här blir sjätte året som ledare för mig, precis som tidigare år så ser jag fram emot ett lika lyckat och trevligt camp med deltagarna.
Elias är även en av de härliga hantverkarna vi anlitar vid en del av våra skateparksprojekt runt om i landet.

Alexander “Laxen” Laxing
Ålder:
22 år
Hemstad: Alingsås

Brinner för skate helhjärtat, vert och bowl är favoriterna,
men även mer street på sistone. Engagerad i GSF (Göteborgs Skateboard Förening) och Bunkeberget. Alltid öppen för en utmaning.


Nils Nermoen
Ålder:
17 år
Hemstad:
Göteborg

Vårt senaste nytillskott till ledar-truppen, engagerad i Göteborgs skatescen, tidigare campdeltagare, och nu under höstlovet 2021 för första gången med som hjälpledare. En ledare vi definitivt kommer se mer av framöver efter ett enormt gott intryck från oss övriga ledare.

Personlig presentation kommer inom kort.


Robin Reitmaier
Ålder:
23 år
Hemstad:
Göteborg

Var med som deltagare på våra första camp i nuvarande regi i Halmstad 2014 och Jönköping 2015. Därefter hoppade han 2018 in som hjälpledare på vårt Örebro-camp och gjorde gott intryck på oss andra.

Personlig presentation kommer inom kort.

 


Reserver och tidigare camp-ledare för Tacky.se


Rikard Nilsson
Ålder:
26 år
Hemstad:
Göteborg

Personlig presentation kommer inom kort.

 

 


Camilla Konradsson
Ålder:
36 år
Hemstad: Umeå

Har stått på brädan till och från sen högstadiet och åker nästan dagligen nu. Har peppat och coachat skatekids i några år genom You Skate Girl och den lokala skateboardföreningen/skatehallen i Umeå.

 


Klas Halvarsson
Ålder: 47 år
År på brädan: 30+ (inte fullt aktiv under hela tiden)
Hemstad: Gävle (f.d Söderhamn)

Åkt bräda längre än de flesta, både skate- och snowboard. Tillhörde under delar av 90-talet svenska snowboardeliten med en del internationella meriter.
Har under årens lopp medverkat i flertal läger, prova-på aktiviteter m.m. i Söderhamns Skateboardförening.
Även erfaren på trampolin och studsmatta och utbildad instruktör, aktiv inom Gävles gymnastikförening.


Emil Karlsson
Ålder:
21 år
År på brädan: ca 6-7 år
Hemstad: Söderhamn

Har stått på brädan sedan 9-års åldern med några uppehåll men sedan några år fullt aktiv på brädan igen. Är ideellt engagerad i Söderhamns Skateboardförening och medverkat som ledare på flertal skateskolor, daycamps med mera hemma i Söderhamn under de senaste åren.

 


Guilherme Pinho Coutinho
Ålder: 21 år
Hemstad: Göteborg

En grym ripper på brädan som sommaren 2017 var med första gången som hjälpledare och gjorde ett riktigt gott intryck på oss andra. Riktigt ansvarsfull och god hand med alla barn trots sin ringa ålder.

 


Anton Engblom
665618Ålder: 29 år
Hemstad: Söderhamn

Född och uppväxt i Söderhamn, Tackys nuvarande ursprungsort vilket gjort det naturligt att hjälpa till med Tacky då och då, främst tävlingsreportage. Sitter med i styrelsen för Söderhamns skateboardförening och har medverkat som ledare på flertalet daycamps/skateskolor som hållits i Söderhamn de senaste fem åren plus Tacky Skatecamp 2012.

 


Nermin Fernqvist
Ålder: 34 år
665619Hemstad: Bollnäs 

Har under årens lopp mer eller mindre bott i Bollnäs Skatehall Gumpels(både nya och gamla) då föräldrarna drivit hallen sedan starten i mitten på 90-talet. Har även hunnit med att representera flertal skatemärken som ej längre finns kvar på svenska skatescenen. Just nu representerar han Appertiff om ändock inte officiell teamåkare. Gick Barn- och Fritidsprogrammet på gymnasiet och trivs att arbeta med barn.


Mattias Ehnberg

665617Ålder: 30 år
Hemstad: Bollnäs 

Intresset för skate brinner nu som alltid förut även om denna höst/vinter gått till spillo med en hårt sargat fot. Har haft äran att vara på Appertiff skateteam i dryga fyra år. Jag har varit ledare på Tackys skatecamp sedan nystarten 2014 fram till 2015. Efter detta varit borta från brädan pga rejäl fotskada.

 


 

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan!