Anmälan

Anmälan Tacky Skatecamps

Anmälningsformuläret hittar du längre ner på denna sida!
Detaljerad info om de olika camp-veckorna och dess innehåll hittar du via menyn här ovan…
Läs även regler och förslag på packlista längst ner på sidan…

OBS! Har du problem med anmälningsformuläret i din mobil eller webbläsare? Framför allt scrollning bland valen kan strula i mobil, dock är det enkelt åtgärdat! Håll fingret mitt på skärmen/formuläret när du scrollar så ska själva formuläret scrolla. Drar du på sidan av skärmen så blir det huvudsajten som scrollar varpå du inte ser hela formuläret. Skulle det ändå krångla så bör det funka utan problem att fylla i formuläret via direktlänk: docs.google.com/….

OBS! När veckan/veckorna är fullbokad kan du fortfarande anmäla dig till köplats som omvandlas till ordinarie plats ifall plats tillkommer. Vi kontaktar er personligen som står på kö, när och om plats kan erbjudas.
Om du endast innehar köplats avvaktar du med betalning tills du erhållit bekräftelse för en ordinarie plats.

Efter att du gjort en anmälan och att du fått det automatiska bekräftelse-mailet garanterar vi ej plats förrän den är bekräftad genom att deltagaren är upplagd i deltagarlistan här på sajten(sker normalt inom ett dygn), alt. att du kontaktar oss personligen.
Speciellt i de fall där vald vecka börjar bli full kan det hända att flera anmälningar än just er har hunnit komma in, innan vi har hunnit uppdatera deltagarlistan och ändrat till köplats i formuläret. I det läget blir det helt enkelt turordningen på vem som var först med att skicka in anmälan som avgör om plats erhålls eller att anmälan blir en köplats tills vidare.
Deltagarlista och lediga/köplatser ser du via menyn ovan under valet “Anmälda deltagare”.

Se mer detaljerad info om de olika veckorna och dess innehåll via menyn ovan…


Åldersgräns: 10 år (undantag för yngre kan göras efter kontakt med förälder. Kompis/syskongrupper med någon yngre deltagare brukar också gå bra. Vi har tidigare haft deltagare så unga som 7 år.)


Betalningsinfo:

Betalning (pris enligt vald vecka) sker via något av följande alternativ:
Bankgiro: 5284-1244
Kontonummer: 3 360 935-5 Clearingnummer: 8103-4 (Swedbank)
Internationell betalning:  BIC/SWIFT: SWEDSESS   IBAN: SE8880000810340033609355

OBS! Var noga med att ange avsändare i form av deltagares namn och födelsedatum.

 • Betalning skall ha inkommit senast 7 dagar efter anmälan, annars plockas anmälan bort för att öppna upp platser för andra. (ifall anmälan görs nära inpå camp vill vi ha in betalning omgående.)
  OBS! För köplatser på fullbokade veckor väntar du med betalning tills du fått en bekräftelse på att plats erhållits, varpå vi då vill ha platsen betald och bekräftat snarast.
 • Betalning är bindande och kräver målsmans godkännande om du är under 18 år!
 • Detaljerad info om ev. återbetalning av avgift hittar du i regel-stycket längre ner. Där hittar du även förslag på packlista.


Tips att ha med sig – packlista:

 • Skateboard & skateskor
 • Klädombyten (För en vecka, PS! Tänk på att höst- & jullovs-campet äger rum under sen höst/vinter och kan vara betydligt kallare uppe i Gävle än varifrån du reser.)
 • Sovartiklar: Påslakan, örngott, lakan. Inget annat behövs då boendet på Dome-campet har vandrarhemsstandard med riktiga sängar inkl. täcke/kudde. (Vi rekommenderar även någon form av sovkläder, ex. pyjamas, då rumstemperatur kan variera från det du är van normalt. Gäller framför allt våra läger där boende sker i ex. idrottshallar o.d som inte normalt är anpassade för boenden, men kan vara något att tänka på oavsett.)
 • Hänglås(Endast Dome-camp, Låsbara personliga förvaringsskåp finns i sovsalen)
 • Hygien/toalettartiklar(Handduk/badlakan, duschtvål, tandkräm/tandborste o.d.)
 • Egna mediciner, ex. allergi
 • Fickpengar
 • Badkläder(Sommarsäsong)
 • Andra saker som kan vara bra att ha mobiltelefon, laddare/usb-hubb/förgreningsdosa, kamera, extra skosnören, reservdelar skate, ex. kullager, muttrar & skatetool(vi själva kommer givetvis även att ha med detta, men ibland kan det helt enkelt vara snabbare åtgärdat om man har själv att tillgå), egna tidsfördriv som ex. spel, bok, kortlek osv,

PS! För att underlätta packning och allt kommer med hem kan ett tips vara att deltagaren själv får vara med och packa plus skriva en lista på vad som är med att checka av vid packning/hemresa. Annan sak värd att tänka på är att ihop-packningen efter avslutat camp ofta kan ta större plats, i och med använda kläder, extra saker med sig som goodiebag, vunna priser, privata inköp osv. Så tänk gärna på att ha väskor med lite extra utrymme.


Regler:

 • All åkning och deltagande i aktiviteter sker på egen risk. Tänk på att säkerställa att man har giltig olycksfallsförsäkring.
 • Förutom våra regler gäller givetvis även lokala parkregler för valt camp. Dome-campsem har hjälmkrav upp till 15 år, plus för alla oavsett ålder i BigAir/Pumptrack-hallen. 
 • Vid inställt läger från vår sida sker givetvis full återbetalning inkl. den administrativa delen(995:-).  Ifall Covid-restriktioner skulle tillkomma som gör att campsen inte kan hållas är det att betrakta som inställt läger från vår sida.
 • Återbetalning av lägeravgiften vid eget avhopp sker efter betalning endast mot uppvisade av läkarintyg. En avgift om 995:- för att täcka administrativa kostnader och andra saker som inte kan avbrytas återbetalas ej. OBS! I fall där plats kan ersättas med köande deltagare sker även återbetalningen av den administrativa delen.
 • Vid påbörjad men avbruten lägervistelse oavsett om eget val, skada eller hemskickande vid brott mot regler, så sker normalt ingen återbetalning av avgift, dock kan ev. annan kompensation göras beroende på orsak. Vid ex. skada hänvisar vi framför allt till egen ex. reseförsäkring. Tveka dock inte oavsett att ta kontakt med oss.
 • Nolltolerans gällande mobbning, kränkning, alkohol & droger.
 • Campets tider och övriga ordningsregler skall respekteras av alla deltagare.
 • Deltagare får ej lämna campområdet på egen hand, utan föräldrars i förväg anmälda tillåtelse. Kortare besök till ex. kiosk i direkt närhet tillåter vi dock, likaså att ta sig mellan skatepark och boende, så länge förälder explicit inte sagt ifrån även detta.
 • Vill man ha möjlighet att lämna campet för egna aktiviteter är det helt ok, för oss så länge vi har vetskap om att man har tillåtelse till detta och det tydligt kommuniceras med oss.
 • All skadegörelse och stöld kan komma att polisanmäls och ersättningskrav kan komma att ställas.
 • Deltagare som allvarligt bryter mot reglerna kommer efter kontakt med förälder att skickas hem utan återbetalning av anmälningsavgift. Givetvis är det även förälder som i detta fall står för omkostnader för hemresa.
 • Vi ansvarar ej för deltagares personliga ägodelar. Använd de låsbara skåp som finns på vissa camps, eller lämna in till någon ansvarig ledare.
 • Kvarglömda saker av värde kan vid önskemål skickas hem till deltagare efter camp. Beroende på mängd, vikt, kostnad osv, ev. mot en avgift. Oftast i de fall det händer brukar vi kunna lösa det smidigt och kostnadsfritt genom samskickande, eller direkt via oss ledare, men inget vi garanterar.

Frågor: Maila till red@tacky.se eller ring Conny Björklund, 070-532 88 67

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan!