Tacky Skatecamps

 

Info om våra specifika camp-veckor, anmälan och all annan info hittar du i menyn ovan!

Fler veckor kan tillkomma vid stort intresse. Gör gärna en intresseanmälan för detta!

För fjärde året i rad är vi tillbaka med våra populära skateboardläger i nuvarande regi och för sjätte året totalt. I år har vi efter flera väl omtalade år fått förtroendet att arrangera Junkyards skateboardläger.

Veckan vi går ut med först är Örebro-veckan, men beroende på intresse kan det tillkomma fler veckor i Örebro eller på annan ort. Passar inte denna vecka så gör gärna en preliminär anmälan i anmälningsformuläret så fort som möjligt så vi ser hur intresset ser ut för olika datum osv. Du kan även kontakta oss via mail om du önskar.

Våra skatecamps riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen.

Att vara med på ett skateboardläger som detta ger dig eller ditt barn en upplevelse för livet och möjlighet att lära känna åkare från hela Sverige och få nya kompisar. Dessutom kan vi nästan lova att man utvecklas en hel del på brädan under veckan med all den inspiration man får.

Vi ser gärna att deltagare har fyllt 10 år men vi kan även göra undantag för yngre om man som förälder tror att det kommer att funka, eller om man kanske har syskon eller äldre kompisar med sig. I övrigt brukar våra camps ha deltagare i åldrarna 9-18 år med majoriteten mellan 11 och 15 år.


Precis som förra året äger skatecampet rum i Örebo med dess förnämliga betongpark som är omtalad som en av de bästa i Sverige, och verkligen har något för alla oavsett vilken nivå man är på och vilken typ av åkning man gillar.

Vi kommer även precis som förra året att på lördagen köra vår stora juniortävling Tacky Summer Open, där campdeltagare på fredagen kör ett separat kval direkt till semi/final. I lördagens tävling som är öppen för alla juniorer står sedan bland annat ett års sponsring på spel.

I övrigt är du som deltagare i skateboardlägret även med och stöttar Örebros Skateboardförening då vi i deltagaravgiften även inkluderar medlemskap i den lokala föreningen.

Så tveka inte, boka in dig på sommarens bästa upplevelse!

Sagt om Tacky Skatecamps:

Hej! Min son var helt lyrisk och utmattad när han kom hem! Många intryck, nya kompisar, nya trick och en helt ny dialekt:) Han hade verkligen en supervecka och med tanke på så mycket han pratat om veckan fick den 5 stjärnor av 5 möjliga! Ni gjorde verkligen ett superjobb och han ser redan framemot nästa år:)

Hej! Min son var supernöjd med lägret, något av de bästa han någonsin gjort, och längtar redan till nästa. Otroligt bra läger, Han har bara pratat gott, och berättat om allt bus och påhitt, men framför allt så visar han vad han lärt sig och åker grymt bra på brädan. Lärt sig att bli mer van och bekväm.

Hej! Min son är jättenöjd över ert upplägg och jag tycker det är helt fantastiskt av er att kunna ha en så bra stämning bland så många ungdomar och barn. Tycker ni förtjänar en eloge för eran insats och hoppas ni kommer fortsätta med sådana här läger framöver, vi kommer definitivt haka på så länge min son har intresse för skateboarding. Tack ännu en gång för ett superbra läger och enligt min son är ni grymt bra ledare!

Hej, Jag och min fru blir väldigt glada när det kommer positiv feedback där vår stora son varit med, det händer inte så ofta. Han har nyligen fastnat för skateboard och den livsstilen passar honom. Alla får vara med oavsett kunskap, ålder, ambition eller utseende och ni som brinner för detta är omhändertagande. Vår son kommer att åka på fler camps!

Hej! Tack så jättemycket för ett sjukt bra skateläger för kidsen! Väldigt roligt för en förälder att få höra att ALLT varit så bra och de bästa lägret dom varit på! Mat, ledarna, tävlingar, dom andra deltagarna… osv! Tack för ni anordat detta läger 🙂 Tacka Lenny också som verkar vara en killes om gjort bra intryck och självklart alla andra ledare 🙂

Hej! Vi får tacka för ett riktigt bra läger. Fantastiskt kul att detta finns. Min grabb va helnöjd! Slut som artist när han kom hem 🙂 Men de e ju precis som de ska va. Hur bra som helst med allting! 🙂Tummen UPP o vår son ser redan fram emot nästa :-).

Hej! Tack för att ni tog så god hand om våra “sjuka” killar! Jättegulligt med den extra omtanken!

 

 


Frågor: Maila till red@tacky.se eller ring Conny Björklund, 070-532 88 67

Välkommen till en oförglömlig

sommarupplevelse på brädan!