Tacky Skatecamps

 

Tacky Skatecamps – Höstlovs/Halloween-camp – The Dome – Gävle (29 okt – 2 nov)

Tacky Skatecamps blev sommaren 2018 det största skateboardlägret i Sverige och satsar nu vidare även under vinterhalvåret för första gången.
Under årets höstlov är det dags att inta The Dome Adrenaline Zone i Gävle, Sveriges största extremsportsarena och troligen Skandinaviens största som även har skateboardhall och “megaramp”-komplex med foampit.

 

Prisinfo o.dy hittar du via anmälningssidan i menyn ovan.

“Missa nu inte höstens härligaste upplevelse på brädan, anmäl dig du också!”

 


Iår är det femte året i rad vi kör våra populära skateboardläger i nuvarande regi och nu dessutom störst i Sverige. I år satsar vi nu även på ett stort skateboardläger under höstlovet. som kommer att äga rum i den 8000 kvm stora och unika anläggningen The Dome – Adrenaline Zone i Gävle. Mer om campet och anläggningen kan du läsa längre ner i artikeln.

Våra skatecamps riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen.
Om du är relativt ny på brädan tänk dock på att det är just skateboardåkning våra camps handlar om framför allt, så att du verkligen vet att det är något du är intresserad av att ägna stor del av tiden åt.

Att vara med på ett skateboardläger som detta ger dig eller ditt barn en upplevelse för livet och möjlighet att lära känna åkare från hela Sverige och få nya kompisar. Dessutom kan vi nästan lova att man utvecklas en hel del på brädan under veckan med all den inspiration man får.

Vi ser gärna att deltagare har fyllt 10 år men vi kan även göra undantag för yngre om man som förälder tror att det kommer att fungera, eller om man kanske har syskon eller äldre kompisar med sig. I övrigt brukar våra camps ha deltagare i åldrarna 9-18 år med majoriteten mellan 11 och 15 år. Vi har även haft deltagare så unga som 7 år.

 

 

 

 

 

 

Sagt om Tacky Skatecamps:

Hej!
Vill att ni skall veta att ni gjort ett fantastiskt jobb, att det kom hem en mycket lycklig kille som är mycket, mycket nöjd och ser redan i fram emot nästa camp.

Hej!
Tack för en av de bästa veckorna i mitt liv!

Hej!
Tack för bra camp. Min son har haft jätteroligt. Överlag är han jättenöjd och fått massa fina vänner. Återigen – tusen tack! Ni är grymma!!!

Hej!
Shoutout till Tacky Sverige för en riktigt grym vecka. Jag hade mitt livs bästa vecka och kommer garanterat att komma tillbaks.

Hej! Jag vill passa på att tacka er ledare för ett superbra läger. Ett speciellt tack för omsorg och omtanke efter sonens skada. Återigen tusen tack, det kändes tryggt och bra med lägret och en eloge att ni ordnar alternativ till fotboll och friidrottsläger.

Hej! Min son var jätteglad och verkade ha haft ett toppenläger. Tack för ert engagemang, betyder jättemycket!

Hej! Tack för en riktigt bra vecka.
Det var ett bra skatecamp, som båda grabbarna snackat mycket om, hoppas vi ses igen nästa år! 🙂

Hej! Min son var helt lyrisk och utmattad när han kom hem! Många intryck, nya kompisar, nya trick och en helt ny dialekt:) Han hade verkligen en supervecka och med tanke på så mycket han pratat om veckan fick den 5 stjärnor av 5 möjliga! Ni gjorde verkligen ett superjobb och han ser redan framemot nästa år:)

Hej! Min son var supernöjd med lägret, något av de bästa han någonsin gjort, och längtar redan till nästa. Otroligt bra läger, Han har bara pratat gott, och berättat om allt bus och påhitt, men framför allt så visar han vad han lärt sig och åker grymt bra på brädan. Lärt sig att bli mer van och bekväm.

Hej! Min son är jättenöjd över ert upplägg och jag tycker det är helt fantastiskt av er att kunna ha en så bra stämning bland så många ungdomar och barn. Tycker ni förtjänar en eloge för eran insats och hoppas ni kommer fortsätta med sådana här läger framöver, vi kommer definitivt haka på så länge min son har intresse för skateboarding. Tack ännu en gång för ett superbra läger och enligt min son är ni grymt bra ledare!

Hej, Jag och min fru blir väldigt glada när det kommer positiv feedback där vår stora son varit med, det händer inte så ofta. Han har nyligen fastnat för skateboard och den livsstilen passar honom. Alla får vara med oavsett kunskap, ålder, ambition eller utseende och ni som brinner för detta är omhändertagande. Vår son kommer att åka på fler camps!

Hej! Tack så jättemycket för ett sjukt bra skateläger för kidsen! Väldigt roligt för en förälder att få höra att ALLT varit så bra och de bästa lägret dom varit på! Mat, ledarna, tävlingar, dom andra deltagarna… osv! Tack för ni anordat detta läger 🙂 Tacka Lenny också som verkar vara en killes om gjort bra intryck och självklart alla andra ledare 🙂

Hej! Vi får tacka för ett riktigt bra läger. Fantastiskt kul att detta finns. Min grabb va helnöjd! Slut som artist när han kom hem 🙂 Men de e ju precis som de ska va. Hur bra som helst med allting! 🙂Tummen UPP o vår son ser redan fram emot nästa :-).

Hej! Tack för att ni tog så god hand om våra “sjuka” killar! Jättegulligt med den extra omtanken!


Skateparken / Aktivitetsarenan:

Höstlovscampet äger rum i Gävle på Dome Adrenaline Zone som invigdes tidigare i våras. Anläggning är Sveriges största extremsportsanläggning på hela 8000 kvm, och troligen även Skandinaviens största som även inkluderat skatehall och megaramp/foampit.

Skateparken på ca 850 kvm består av en streetyta med alla tänkbara features såsom rails, trappor, flatcurbs, mannypad, eurogap, funboxar, pyramider, wallrides, banks, quarterpipes och mycket mer, plus en betongbowl.

I en ytterligare hall finns även Sveriges enda “mini-megaramp” med foampit och airbag-landning. Ut i foampiten kan du även välja att köra ett 3 meter högt bombdrop/gap och wallride.
I samma avdelning hittar man även en pumptrack-bana med resins, speedbumps o.dy.

Förutom själva skateparken består anläggningen av massvis av aktiviteter i form av Trampoliner, Foampits, Airbag, Parkour, Klättervägg, Airtrack, Freerunning och Ninja Warriors bana.

O m önskemål finns och om vädret tillåter så kanske vi även besöker den lokala utomhus-betongparken och de lokala åkarnas egna DIY-projekt Bunkern.Boende & mat:

 • Vi bor sovsalar med riktiga sängar inne på The Dome.

 • Frukost, lunch, middag och två mellanmål(alt. kvällsmål) serveras varje dag i The Domes restaurang. Givetvis en varierad och välbalanserad kost.
 • Samtliga campets ledare(som alla har erfarenhet av skatecamps och/eller annan erfarenhet av arbete med barn och ungdomar genom t.ex föreningsliv) bor i samma lokaler och finns tillgängliga dygnet runt.

Vad ingår:

 • Hämtning/lämning på tåg/busstation för de som inte kommer direkt till campet på egen hand.
 • Mat: Frukost, lunch, middag och två mellamål alt. kvällsmål. (Måndag endast måltider från och med lunch, fredag endast måltider till och med lunch.
 • Sovsal: Riktiga sängar inkl. täcke & kudde. Medtag eget lakan/påslakan eller sovsäck. Eget privat låsbart skåp(medtag eget hänglås.)

Vinn ett års “flow-spons” från Skatetown.se!

 • Goodiebag:
  • 1 st skateboard(Bräda)
  • 1 set Hardware (Forged Ironware)
  • T-Shirt
  • Goodiebagen uppdateras troligtvis inom kort.
 • Fina priser i våra tävlingar och prylregn under campet, plus videotävling efter campet.
 • Gruppfoto (Plus ev. actionbild om du fastnat på en snygg och önskad bild, något vi kommer försöka säkerställa)

 


Skateaktiviteter:

 • Skatedagarna bjuder på fri skate men givetvis finns även våra erfarna ledare till hans och peppar, stöttar och kommer med tips gällande trick och åkning om så önskas.
 • Vi kommer varje dag att arrangera roliga och lättsamma tävlingar med fina priser. Tävlingarna kommer vara av blandad karaktär för att passa såväl nybörjare som mer erfarna åkare, allt från best trick tävlingar till olika former av stafetter och race-lekar med mera. En del tävlingar kommer inte att vara kopplat till skate utan kan handla om allt från skattjakter till stafetter med mera. Givetvis kommer vi även utnyttja The Domes övriga aktiviteter till dessa tävlingar.
 • Vi kommer dagligen att ha foto- och filmsessions på campet där du som deltagare givetvis kommer att fastna i kameran och synas i våra filmer och bildserier från campet. Är du själv intresserad av foto och film kommer du även kunna få tips av våra duktiga filmare och fotografer på plats
 • För deltagarna själva som filmar sin vistelse på campet kommer vi efter campet att presentera en video-tävling på Tacky med fina priser.
 • Flera prylregn kommer att äga rum under veckan.

Kringaktiviteter:

 • The Domes alla övriga aktiviteter
 • Filmvisning o.dy på kvällarna.
 • Ev. besök på Gävles övriga skateparker
 • Ev. besök efter önskemål till den lokala skatebutiken

 


Övrig info:

 • Övrig info om regler, vad man bör/ska ha med sig, anmälan, betalning med mera hittar du på anmälningssidan i menyn ovan.
 • Ungefärligt dagsschema hittar du via schemat i menyn ovan.
 • Info om ledare hittar du via ledare i menyn ovan.


Frågor: Maila till red@tacky.se eller ring Conny Björklund, 070-532 88 67

Välkommen till en oförglömlig på brädan!