Tacky Skatecamps

 

Tacky Skatecamps 2018 – Örebro (2-6/8 juli)

Tacky Skatecamps är givetvis tillbaks även denna sommar. För tredje året i rad väljer vi att återvända till Örebro som har en av de definitivt bästa, mest varierade och största skatepark i Sverige. Förutom det blir det även besök på ett av Sveriges största äventyrsbad, Gustavsvik, Lost City.

“Missa nu inte sommarens härligaste upplevelse på brädan, anmäl dig du också!”

För femte året i rad är vi tillbaka med våra populära skateboardläger i nuvarande regi och för sjunde året totalt.

Våra skatecamps riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen.
Om du är relativt ny på brädan tänk dock på att det är just skateboardåkning våra camps handlar om framför allt, så att du verkligen vet att det är något du är intresserad av att ägna hela dagarna åt.

Att vara med på ett skateboardläger som detta ger dig eller ditt barn en upplevelse för livet och möjlighet att lära känna åkare från hela Sverige och få nya kompisar. Dessutom kan vi nästan lova att man utvecklas en hel del på brädan under veckan med all den inspiration man får.Vi ser gärna att deltagare har fyllt 10 år men vi kan även göra undantag för yngre om man som förälder tror att det kommer att fungera, eller om man kanske har syskon eller äldre kompisar med sig. I övrigt brukar våra camps ha deltagare i åldrarna 9-18 år med majoriteten mellan 11 och 15 år. Vi har även haft deltagare så unga som 7 år.


Vi kommer även precis som förra året att på lördagen köra vår stora juniortävling Tacky Summer Open, där campdeltagare på fredagen kör ett separat kval direkt till semi/final. I lördagens tävling som är öppen för alla juniorer står sedan fina priser på spel.

 


I övrigt är du som deltagare i skateboardlägret även med och stöttar den lokala skateboardförening då vi i deltagaravgiften även inkluderar medlemskap i den lokala föreningen.


Sagt om Tacky Skatecamps:

Hej!
Tack för bra camp. Min son har haft jätteroligt. Överlag är han jättenöjd och fått massa fina vänner. Återigen – tusen tack! Ni är grymma!!!

Hej! Jag vill passa på att tacka er ledare för ett superbra läger. Ett speciellt tack för omsorg och omtanke efter sonens skada. Återigen tusen tack, det kändes tryggt och bra med lägret och en eloge att ni ordnar alternativ till fotboll och friidrottsläger.

Hej! Min son var jätteglad och verkade ha haft ett toppenläger. Tack för ert engagemang, betyder jättemycket!

Hej! Tack för en riktigt bra vecka.
Det var ett bra skatecamp, som båda grabbarna snackat mycket om, hoppas vi ses igen nästa år! 🙂

Hej! Min son var helt lyrisk och utmattad när han kom hem! Många intryck, nya kompisar, nya trick och en helt ny dialekt:) Han hade verkligen en supervecka och med tanke på så mycket han pratat om veckan fick den 5 stjärnor av 5 möjliga! Ni gjorde verkligen ett superjobb och han ser redan framemot nästa år:)

Hej! Min son var supernöjd med lägret, något av de bästa han någonsin gjort, och längtar redan till nästa. Otroligt bra läger, Han har bara pratat gott, och berättat om allt bus och påhitt, men framför allt så visar han vad han lärt sig och åker grymt bra på brädan. Lärt sig att bli mer van och bekväm.

Hej! Min son är jättenöjd över ert upplägg och jag tycker det är helt fantastiskt av er att kunna ha en så bra stämning bland så många ungdomar och barn. Tycker ni förtjänar en eloge för eran insats och hoppas ni kommer fortsätta med sådana här läger framöver, vi kommer definitivt haka på så länge min son har intresse för skateboarding. Tack ännu en gång för ett superbra läger och enligt min son är ni grymt bra ledare!

Hej, Jag och min fru blir väldigt glada när det kommer positiv feedback där vår stora son varit med, det händer inte så ofta. Han har nyligen fastnat för skateboard och den livsstilen passar honom. Alla får vara med oavsett kunskap, ålder, ambition eller utseende och ni som brinner för detta är omhändertagande. Vår son kommer att åka på fler camps!

Hej! Tack så jättemycket för ett sjukt bra skateläger för kidsen! Väldigt roligt för en förälder att få höra att ALLT varit så bra och de bästa lägret dom varit på! Mat, ledarna, tävlingar, dom andra deltagarna… osv! Tack för ni anordat detta läger 🙂 Tacka Lenny också som verkar vara en killes om gjort bra intryck och självklart alla andra ledare 🙂

Hej! Vi får tacka för ett riktigt bra läger. Fantastiskt kul att detta finns. Min grabb va helnöjd! Slut som artist när han kom hem 🙂 Men de e ju precis som de ska va. Hur bra som helst med allting! 🙂Tummen UPP o vår son ser redan fram emot nästa :-).

Hej! Tack för att ni tog så god hand om våra “sjuka” killar! Jättegulligt med den extra omtanken!


Skateparken:

Vår huvudpark under veckan är Örebros Skatepark i Drottningparken. Detta är en riktigt stor och riktigt bra betongpark på 2500 kvm, och som har allt man kan önska sig från stort till smått, med både street, bowls och backyardpool. Obstacles finns i alla tänkbara storlekar som passar så väl rena nybörjare som mer erfarna åkare. Parken anses av många vara en av de allra bästa i landet, med dess variation och storlek. Parken har även beslysning kvällstid.

Finns önskemål så besöker vi även de lokala åkarnas egna smarriga DIY-projekt CV-Plaza.


Boende & mat:

 • Vi bor i skollokaler i nära anslutning till aktuell skatepark.
 • Frukost, lunch och middag. Varierad kost via cateringföretag.
 • Samtliga campets ledare(som alla har erfarenhet av skatecamps och/eller annan erfarenhet av arbete med barn och ungdomar genom t.ex föreningsliv) bor på samma ställe och finns tillgänglig hela dygnet.

Vad ingår:

 • Hämtning/lämning på tåg/busstation för de som inte kommer direkt till campet på egen hand.
 • Mat: Frukost, lunch & middag (Måndag endast middag, avresedag endast frukost & lunch)
 • Goodiebag:
  • 1 st skateboard(Bräda)
  • 1 set skateboard-hjul
  • T-Shirt
  • Rabattkod på Hollywood.se
  • Vattenflaska
  • Stickers
 • Gruppfoto (Plus ev. actionbild om du fastnat på en snygg och önskad bild, något vi kommer försöka säkerställa)
 • Fina priser i våra tävlingar och prylregn under campet, plus videotävling efter campet.
 • Inträde en dag på aktuell stads bad/äventyrsbad.
 • Valfritt och gratis deltagande i vår kvaltävling på fredag kväll inför den öppna tävlingen Tacky Summer Open på lördag som givetvis även är gratis för dem som kvalar vidare. Har du inte kvalat in kan du givetvis även delta i lördagens kval som är öppen för alla.
 • Medlemskap i den lokala skateboardföreningen

Skateaktiviteter:

 • Skatedagarna bjuder på fri skate men givetvis finns även våra erfarna ledare till hans och peppar, stöttar och kommer med tips gällande trick och åkning om så önskas.
 • Vi kommer varje dag att arrangera roliga och lättsamma tävlingar med fina priser. Tävlingarna kommer vara av blandad karaktär för att passa såväl nybörjare som mer erfarna åkare, allt från best trick tävlingar till olika former av stafetter och race med mera. En del tävlingar kommer inte att vara kopplat till skate utan kan handla om allt från skattjakter till stafetter med mera.
 • Vi kommer dagligen att ha foto- och filmsessions på campet där du som deltagare givetvis kommer att fastna i kameran och synas i våra filmer och bildserier från campet. Är du själv intresserad av foto och film kommer du även kunna få tips av våra duktiga filmare och fotografer på plats
 • För deltagarna själva som filmar sin vistelse på campet kommer vi efter campet att presentera en video-tävling på Tacky med fina priser.

 

 • Flera prylregn kommer att äga rum under veckan.
 • Vid dåligt väder har vi tillgång till den lokala skatehallen.

Kringaktiviteter:

 • Vid dåligt väder anordnar vi förutom besök i skatehallen extra aktiviteter som t.ex filmvisningar och andra lekar och tävlingar i ex. idrottshall eller bad.
 • Några gånger under veckan vid behov och önskemål kommer vi i mindre grupper åka in till den lokala skatebutiken.

 


Övrig info:

 • Övrig info om regler, vad man ska ha med sig, anmälan, betalning med mera hittar du på anmälningssidan i menyn ovan.
 • Ungefärligt dagsschema hittar du via schemat i menyn ovan.
 • Info om ledare hittar du via ledare i menyn ovan.

Frågor: Maila till red@tacky.se eller ring Conny Björklund, 070-532 88 67

Välkommen till en oförglömlig

sommarupplevelse på brädan!