Tacky Skatecamps

TACKY SKATECAMPS 2019

Givetvis är vi tillbaka än en gång med höstlovs/Halloween skatecamp i The Dome precis som förra året. Läs mer om detta och anmäl dig nu du också. Du hittar all info via menyn ovan.

Ett urval av recensioner de senaste åren:

Hej! Vill att ni skall veta att ni gjort ett fantastiskt jobb, att det kom hem en mycket lycklig kille som är mycket, mycket nöjd och ser redan i fram emot nästa camp.

Hej! Tack för en av de bästa veckorna i mitt liv!

Hej! Tack för bra camp. Min son har haft jätteroligt. Överlag är han jättenöjd och fått massa fina vänner. Återigen – tusen tack! Ni är grymma!!!

Hej! Shoutout till Tacky Sverige för en riktigt grym vecka. Jag hade mitt livs bästa vecka och kommer garanterat att komma tillbaks.

Hej! Jag vill passa på att tacka er ledare för ett superbra läger. Ett speciellt tack för omsorg och omtanke efter sonens skada. Återigen tusen tack, det kändes tryggt och bra med lägret och en eloge att ni ordnar alternativ till fotboll och friidrottsläger.

Hej! Min son var jätteglad och verkade ha haft ett toppenläger. Tack för ert engagemang, betyder jättemycket!

Hej! Tack för en riktigt bra vecka.
Det var ett bra skatecamp, som båda grabbarna snackat mycket om, hoppas vi ses igen nästa år! ?

Hej! Min son var helt lyrisk och utmattad när han kom hem! Många intryck, nya kompisar, nya trick och en helt ny dialekt:) Han hade verkligen en supervecka och med tanke på så mycket han pratat om veckan fick den 5 stjärnor av 5 möjliga! Ni gjorde verkligen ett superjobb och han ser redan framemot nästa år:)

Hej! Min son var supernöjd med lägret, något av de bästa han någonsin gjort, och längtar redan till nästa. Otroligt bra läger, Han har bara pratat gott, och berättat om allt bus och påhitt, men framför allt så visar han vad han lärt sig och åker grymt bra på brädan. Lärt sig att bli mer van och bekväm.

Hej! Min son är jättenöjd över ert upplägg och jag tycker det är helt fantastiskt av er att kunna ha en så bra stämning bland så många ungdomar och barn. Tycker ni förtjänar en eloge för eran insats och hoppas ni kommer fortsätta med sådana här läger framöver, vi kommer definitivt haka på så länge min son har intresse för skateboarding. Tack ännu en gång för ett superbra läger och enligt min son är ni grymt bra ledare!

Hej, Jag och min fru blir väldigt glada när det kommer positiv feedback där vår stora son varit med, det händer inte så ofta. Han har nyligen fastnat för skateboard och den livsstilen passar honom. Alla får vara med oavsett kunskap, ålder, ambition eller utseende och ni som brinner för detta är omhändertagande. Vår son kommer att åka på fler camps!

Hej! Tack så jättemycket för ett sjukt bra skateläger för kidsen! Väldigt roligt för en förälder att få höra att ALLT varit så bra och de bästa lägret dom varit på! Mat, ledarna, tävlingar, dom andra deltagarna… osv! Tack för ni anordat detta läger ? Tacka Lenny också som verkar vara en killes om gjort bra intryck och självklart alla andra ledare ?

Hej! Vi får tacka för ett riktigt bra läger. Fantastiskt kul att detta finns. Min grabb va helnöjd! Slut som artist när han kom hem ? Men de e ju precis som de ska va. Hur bra som helst med allting! ?Tummen UPP o vår son ser redan fram emot nästa :-).

Hej! Tack för att ni tog så god hand om våra “sjuka” killar! Jättegulligt med den extra omtanken!

Bakgrund – Tacky Skatecamps

Oskar Rozenberg Hallberg på Camp WeSC i Avesta 2010.

Detta blir vårt sjätte år i nuvarande regi, men våra skatecamps historia går betydligt längre tillbaks i tiden på ett sätt. Våra läger är nämligen sprungna ur det första skatecampet i “modern” tid, WeSC Skatecamp som från ca 2005 arrangerades i Linköping som med sin Fun Park var den första riktiga betongskateparken i Sverige.

2010 togs dessa skatecamps av grundaren in i Tackys regi i och med personen ifråga då började arbeta för Tacky.se, i samband med detta utökades även campsen rejält till att täcka in såväl fler veckor som fler städer runt om i landet med olika branschsponsorer.

Samuel Wikström på Tacky Skatecamp i Halmstad 2014.

Efter att grundaren 2012 lämnade Tacky.se och jag Conny, helt tog över Tacky i Sverige var det inför sommaren 2014 år dags för Tacky att återuppta skatecampsen där vi då valde Halmstad, som hade en av de bästa parkerna i Sverige, och givetvis blev det en succé.

Carlos Törnberg på Tacky Skatecamp i Jönköping 2015.

S

edan dess har det rullat på med ett camp i Jönköping och därefter från 2016 har vi traditionsenligt årligen kört i Örebro som från då och än idag har en av Sveriges bästa parker och goda förutsättningar för ett skateboardläger. Med lägren i Örebro utvecklade vi även det hela med att utöka campet till en hel vecka istället för fem dagar och avsluta campveckan med en stor juniortävling, Tacky Summer Open. Hösten 2018 utvecklade vi det hela ett snäpp ytterligare och valde även att köra ett inomhuscamp under höstlovet.

Kvälls-session på Tacky Skatecamp i Jönköping 2015.

 

Genom årens lopp har vi på Tacky Skatecamps haft närmare ett 1000-tal barn- och ungdomar som fått en sommarvecka på brädan att minnas för livet, och troligen uppemot det dubbla om vi räknar in de camps som våra nuvarande är sprungna ur.

Osvald Harrysson på Camp WeSC i Jönköping 2011.

Riktigt kul har det varit att se alla återkommande besökare och se deras utveckling på brädan, flera av dagens såväl yngre som äldre toppåkare i Sverige har även en gång i tiden varit besökare på Tacky Skatecamps, för att nämna några kan vi ta Oskar Rozenberg Hallberg, Koffe Kroon, Gabbe Viking, Eric Hedberg, Kalle Berglind, Victor Larsson Blé, William Forsberg, Jakob Stein, Osvald Harrysson, Sam Prabert och bröderna Sondre & Amandus Mortensen.

I år är det dags att att ta det hela vidare då vi i nuvarande regi för första gången lanserar flera veckor på olika orter att välja bland. Givetvis står Örebro kvar på schemat och utöver det kör vi en vecka i Karlshamn då vi tar över det klassiska campet som arrangerats där i samband med Östersjöfestivalen sedan 2012, och avslutningsvis under sommaren blir det även en vecka i Skandinaviens största extremsportsarena The Dome i Gävle, en arena vi även återkommer till under höstlovet. Kort och gott Sveriges egna Woodward Camp i miniatyr, där du förutom just skateboard bjuds på mängder av andra aktiviteter och givetvis får du inte missa den unika minimegarampen med foampit och airbag, en upplevelse du inte kan hitta någon annanstans.

Vår ledare Elias Sjöland på Tacky Skatecamp i Örebro.

Vi som arrangerar campsen är sedan 2014 ett riktigt sammansvetsat gäng som verkligen brinner för skateboard och arbeta med barn och ungdomar, och givetvis ser vi fram emot ytterligare en härlig campsommar. Vi har alla på olika sätt erfarenhet från andra läger eller föreningsverksamhet i våra hemstäder. Några ledare har tillkommit, några har försvunnit men grundmanskapet är detsamma som alla åren. Mer om oss ledare kan du läsa under den specifika ledarfliken.


Frågor: Maila till red@tacky.se eller ring Conny Björklund, 070-532 88 67


Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan!