Skatespots köper upp australiensiska Skatespots.com.au. Skatespots köp av Skatespots.com.au innebär att man tar sitt uppdrag vidare om att revolutionera hur åkare hittar olika ställen att åka skateboard på.

Genom att kombinera Skatespots.com.au innehåll med Skatespots plattform, kommer Skatespots att kunna erbjuda en större mängd spots till användare i Australien och Oceanien samtidigt som man erbjuder en mycket rikare upplevelse för befintliga Skatespots.com.au användare.

– Vi har alltid sett skatespots.com.au som våra följeslagare, inte våra konkurrenter och vi vill sak för att hjälpa andra skateboardåkare. Vi är hedrade för denna möjlighet och vi kommer att ge skatespots.com.au användare vårt fulla stöd, säger Daniel Nilsson, grundare av SkateSpots.

– Skatespots är en fantastisk app med grymma utvecklare. Jag tror att förvärvet av Skatespots kommer att ge våra användare en bättre upplevelse och låta våra data nås av en större grupp människor, säger Dylan Jones grundare av Skatespots.com.au.

Web:
www.sk8spots.com
Skatespots på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.