Planerandet av årets skateboardläger Tacky Skatecamps är i fullgång och information om det hela kommer komma inom kort. Vill du ta chansen att tillsammans med en vän uppleva en riktigt härlig sommarvecka fylld med skate och andra roliga upptåg och dessutom helt gratis får du inte missa denna chans.

Vi kommer utse två vinnare som kammar hem en veckas deltagande tillsammans med varsin vän. En vinnare som deltar med en video från 2016 års Tacky Skatecamp och en övrig vinnare som deltar med en helt valfri videoedit, det viktiga är att videon förutom skateboardåkning är att den speglar en riktigt härlig sommarkänsla.

Kanske har du varit på ett annat skatecamp, filmat från en annan skatetripp eller exempelvis en utlandsresa under sommaren? I så fall låter det som ett perfekt val, men det är du själv som bestämmer vad sommar betyder för dig.

Ur varsin grupp, Tacky Skatecamp och övriga kommer vi även utse minst ytterligare en varsin andraplats där man kammar hem ett smarrigt skatepaket från Tacky.

Hur gör du för att delta

  • Redigera en riktigt go sommarskate-edit på max 15 minuter.
  • Skicka in ditt bidrag till oss på red@tacky.se via ex. wetransfer.com senast fredag 10 februari. Om du vill så går det även bra med en Youtube- eller Vimeo-länk.
  • Kort därefter kommer vi publicera alla bidrag, där läsare kommer få möjlighet att rösta på dessa under en veckas tid.
  • Efter detta utses vinnarna av en jury som även väger in röstningsresultaten. Juryn kommer döma såväl på filmning som redigering och åkning, men framför allt att videon verkligen visar en härlig sommarkänsla.

Priser:
Tacky Skatecamp 2016 deltagare: Deltagande för dig och en vän i Tacky Skatecamps 2017

– Övrig deltagare: Deltagande för dig och en vän i Tacky Skatecamps 2017

– Tacky Skatecamp 2016 deltagare: Ett smarrigt skatepaket med ex bräda o.dy.

– Övrig deltagare: Ett smarrigt skatepaket med ex bräda o.dy.

Regler:
– Tacky.se förbehåller sig rätten att inte godkänna bidrag som exempelvis kan anses stötande eller bryta mot lagen.
– Tänk på att ha rättigheter för såväl filmmaterial som ev. musik i videoediten. Plus alla medverkandes tillstånd.
– Juryns beslut kan inte överklagas.
– Vid ev. inställt skatecamp eller om deltagare av någon orsak inte kan delta förbehåller sig Tacky rätten att bedöma hur det ska kompenseras.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

För inspiration ta en titt på våra egna edits från Tacky Skatecamps de senaste tre åren, plus alla tidigare bidrag i den årliga videotävlingen Mitt Bästa Sommarminne

Mitt-Bästa-Sommerminne-flyer

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.