Ronnie Nilsson som djävul

Visste du att snowboardåkaren Ronnie Nilsson även haft en lång karriär inom cirkus? Imorgon startar Sverigeturnén för Joe Laberos A Magical World där vi kommer se Ronnie som djävul. Läs mer om det hela och spana in en trailer här.

0
920

Ronnie Nilsson som växt upp i Malmberget flyttade som 11-åring i slutet av 80-talet med familjen till Dalarna där snowboardkarriären började på allvar. Efter att inte ha kommit in på snowboardgymnasiet så blev det istället cirkusgymnasium.

– Jag kände direkt att det här måste jag göra i resten av mitt liv (skratt), och sen har jag haft turen att faktiskt få jobba med det. Men det gick lite hand i hand att gå från snowboard till cirkus, det är faktiskt ganska många inom cirkusvärlden som kommer från extremsporthållet, säger Ronnie till Norrbottens Kuriren.

Efter detta följa under 2000-talet föreställningar med cirkusgruppen Burnt Out Punks där han även kom i kontakt med Joe Labero.

– Vi körde en punkrock-eldcirkus, och Joe Labero ville samarbeta med oss. Vi gjorde showen ”Inferno” tillsammans 2013, där vi kombinerade nummer ur vår föreställning med Laberos illusioner. Det funkade hur bra som helst och efter det har jag fortsatt jobba med honom, helt enkelt, säger Ronnie till Norrbottens Kuriren.


A Magical World – Sverigeturné 16/2 – 23/4

Våren 2017 Joe Labero ut på Sverigeturné med ”A Magic World”. Det blir magi från Ystad i syd till Luleå i norr. Se en av världens främsta illusionister när han gästar dig!

Biljetter:
Vuxen 695:-, barn t o m 14 år 320:-
Priserna är inkl. serviceavgift. Avvikande priser kan förekomma.

Biljetter bokas vialabero.se/magic-world-magishow eller via telefon, se telefonnummer under respektive spelplats.

Jag har ju gjort allt från stora eldnummer till helt galna stunts tidigare, men den här gången blir det lite mer karaktärsskådespeleri. Jag är en djävul som jävlas med Labero under showen, kan man säga. Det är bara jag och han på scen, istället för 20 pers som det varit tidigare, och det är jävligt häftigt att testa på något annat än det man brukar göra.

Han har förbluffat människor över hela jordklotet med förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka med en ny magishow på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. För inget är vad det verkar i denna intima och närgångna close up-show.

Labero tar nu med dig på en svindlande resa genom hans magiska värld, helt utan skyddsnät.Så välkommen att bli förförd och förundrad när en av planetens skickligaste illusionister besöker en ort nära dig.

Kom bara ihåg att du aldrig någonsin får släppa honom ur sikte. Då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Welcome to a magic world!

Web:
labero.se
Labero på Facebook

 

 

 

 

 

 

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.