Rekordtidig vinter i Stockholm – Redan i helgen är det dags för Wintershow

Vintern gör entré tidigt i år i Stockholm. Nu i helgen är det dags för årets upplaga av Wintershow där flertal skidanläggningar såväl som branschföretag ställer ut. Givetvis bjuds det på en railarena med sköna tävlingar och där svenska snowboardlandslaget med Sven Thorgren och Billtoft är på plats.

0
250

wintershow-kungstragardenVar & när: Kungsträdgården, Stockholm. 22-23 oktober.
Lördag 10.00-18.00
Söndag 10.00-16.00
Pris: Gratis

Railarenan
Ta brädan och få åktips av Snow Camp eller häng med Sven Thorgren och Ludvig Billtoft från svenska snowboardlandslaget. Vi lovar en hel del överraskningar i form av utlottningar av sköna priser.

Det finns möjlighet att vinna superfina priser från Oakley, Ridestore och en del liftkort. Ingen tävling men vi skickar ut priser till snyggaste vurpan, bästa inställning mm.

burton-riglet-park-wintershowBarnens snowboardarena – Burton Riglet Park
Ta med dig barnen mellan 2-6 år och testa snowboard på ett enkelt och rolig sätt i Burtons Riglet Park, speciellt utformad för barn.

Träna på studsmatta
Kom och testa dina skills på studs- mattor och träna tillsammans med Tiril Sjåstad Christanssen -flerfaldige vinnare av X-games och Emil Granbom, en del av det svenska landslagets utmanar-team.

Träna balansen 
railarena-wintershowGibbon ger dig möjlighet att testa att gå på lina Du kan även testa Indoboard som är bra för de som vill stärka sin stabilitet och balans inför säsongen.

Skapa dina personliga och coola goggles
I Rommes monter finns lim, glasögon och massor med pärlor. Har du egna goggles, ta med dem, då köper du bara materialet av dem. 30 kr/paret!

Web:
www.wintershow.se
Wintershow på Facebook

Fler events:
Tacky-kalendern

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.