Podcast: Sarah Meurle- Sju Lager Av Livet

Dags för ett nytt avsnitt av Sveriges Skateboardförbunds podcast Sju Lager Av Livet. Denna gång har man satt sig ner och snackat med Sarah Meurle som kammade hem titeln Europen Female Skater of the Year och även den svenska motsvarigheten. Vi får veta bland annat hur hon började skata, hur det är att skata med Lacey Baker, Brian Anderson och Alex Olson, hennes egna skatepark på vinden och mycket mer.

0
46

Avsnitt 8 av Sju lager av livet är ute och vi har träffat Sarah Meurle och pratat om hur det är att skata med Lacey Baker, Brian Anderson och Alex Olsson, vi pratar om hur Sarah började skata, att hon hade en egen skatepark på vinden, hur det är att skata New York och Paris och hur det är att vara sponsrad av Nike SB och Poetic Collective plus en massa andra spännande saker från hennes år på brädan.

Ljudet är tyvärr sämre än vanligt då vi spelade in i Fryshusets cafe. Det hörs en hel del bakgrundsljud och ibland nåt elektroniskt ljud som är högst oklart vart det kommer ifrån (aliens?).

Vi sågs innan Isbitarna Open som Sarah vann och efter vi spelat in har Sarah också vunnit European skater of the year på Europeiska skateboardgalan precis som Oski (Oskar Rozenberg Hallberg)och sen vann hon också årets kvinnliga prestation på Sveriges skateboardgala som kallas Plywoodpriset. Vi får se om vi kan få till en uppföljning kring det. Tills dess kan du läsa en intervju med henne om detta på www.skateism.com.

Podcasten finns även på:
iTunes.com
Acast.com

En podcast av Sveriges Skateboardförbund i samarbete med Ljudbang AB där vi träffar olika personer från Sveriges skatescen och fördjupar oss i vilka de är.

Introt vi hör i början har Magnus Gyllenberg gjort.

Ni hittar avsnittet på Acast, ITunes och SoundCloud! Vi har gjort avsnittet i samarbete med Ljudbang AB!

Web:
www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.