www.nerepanoll.se/nyheter/avsnitt-93-den-om-sigtunascenen/

Författaren till boken “Sigtunascenen”, Peter Falkenäng, är på plats i studion för att snacka om de tre S:en: Surf, Skate och Sigtuna. Vi lyfter fram Sigtunas viktigaste band, frågar oss hur man för in hardcore på internat och spikar en gång för alla hur ofel vi är ute när det gäller att utala THE Ramones. Mycket nöje!


Nere på Noll är en podcast som drivs av och med Robin Lindbladh, Daniel Nätterdal och David Olsson. Fokus ligger på bra historier av och kring hardcoreband från sent 70-tal tills där vi är idag. Målsättningen är att släppa nya avsnitt minst en gång varannan vecka och tanken med denna webbplats är att ha någonstans att dumpa allt råmaterial som vi ändå arbetar fram i samband med varje avsnitt. Siten i sig är byggd på WordPress och bootstrap 3.

Tack till: NBV Örebro som låter oss spela in i deras studio, Macke Hansson som är php-guden, Mathias Eklund som var skyldig mig en, Sara Herou och Johannes Bjaaland som står ut med oss och till Danne och David för att ni utbildar mig i Hardcore.

Web:
www.nerepanoll.se
Nere på Noll på Facebook
www.skullboardshop.com
Sigtuna-scenen på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.