Podcast: Fredrik Angner – Sju Lager Av Livet

Dags för ett nytt avsnitt av Sveriges Skateboardförbunds podcast Sju Lager Av Livet. Den här gången får vi träffa Fredrik Anger och får veta mer om Uppsalas grymma skatescen, hur det var att gå på Fryshusets skateboardgymnasium och ett intressant samtal om skateboard i det offentliga rummet om vilken Fredrik gjort en master uppsats som du även kan läsa här.

0
169

Välkommen till avsnitt 6 där vi träffar Fredrik Angner. Vi pratar om hur Fredrik började åka skateboard, hur det var att gå på Fryshusets skateboardgymnasium, om Uppsalas grymma skatescen och hur välkomnande den är, vi pratar om Fredriks master uppsats som handlar om skateboard i det offentliga rummet och hur skateboard kan skapa en mängd mervärden för en stad om skateboardåkning får vara en del av stadsbilden där åkare får omtolka staden och leva ut skateboardäventyret.

Läs Fredriks uppsatts här: Fangner_f_170626.pdf

Om ni känner att ni vill läsa ännu mer och fördjupa er i hur Fredrik kom fram till sina slutsatser kan ni kolla in följande:


Podcasten finns även på:
iTunes.com
Acast.com

En podcast av Sveriges Skateboardförbund i samarbete med Ljudbang AB där vi träffar olika personer från Sveriges skatescen och fördjupar oss i vilka de är.

Introt vi hör i början har Magnus Gyllenberg gjort.

 

Ni hittar avsnittet på Acast, ITunes och SoundCloud! Vi har gjort avsnittet i samarbete med Ljudbang AB!

Web:
www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.