Podcast: Anna, Fanny & Sussi – Sju Lager Av Livet

Dags för ett nytt avsnitt av Sveriges Skateboardförbunds podcast Sju Lager Av livet. Denna gång går Niklas Boström på djupet med eldsjälarna Anna Hougner, Fanny Sahlberg Ahlström och Sussi Eriksson. Givetvis pratas det då om deras inklunderande satsningar i Highvalley Skateworld, Isbitarna Plus och Annas utmärkelse som en av 50 kvinnliga idrottsförebilder plus att Sub Surfers Högdalen idag kan kamma hem utmärkelsen Årets idrottsförening på Eldsjälsgalan.

0
205

Välkommen till avsnitt sju där vi möter Anna Hougner, Fanny Sahlberg Ahlström och Sussi Eriksson. Vi pratar om hur de tillsammans med de andra eldsjälarna i Högdalen skatepark har skapat en inkluderande och välkomnande miljö där och deras nya satsning Isbitarna Plus tillsammans med Stockholm Skatepark. Utifrån det pratar vi också om varför riktade satsningar behövs och vad målet med just riktade satsningar är. Vi pratar om när Sussi gjorde handstand från gallerian till plattan på 70-talet, om att Fanny har mellan 50-60 tatueringar på kroppen och att Anna bott i kollektiv med 30 andra. Vi pratar också om hur skatescenen kan bli mer inkluderande även utanför Högdalen. Vi pratar om Annas utmärkelse som en av 50 kvinnliga idrottsförebilder som Swedish Alliance For Women in Sports www.safwis.se utnämner varje år och att Sub Surfers Högdalen är i final för utmärkelsen Årets idrottsförening på Eldsjälsgalan nu på torsdag (15/2) www.aretseldsjal.se så vi håller tummarna för att det tar hem det priset med! Sen skrattar vi massor och har väldigt roligt:).

Podcasten finns även på:
iTunes.com
Acast.com

En podcast av Sveriges Skateboardförbund i samarbete med Ljudbang AB där vi träffar olika personer från Sveriges skatescen och fördjupar oss i vilka de är.

Introt vi hör i början har Magnus Gyllenberg gjort.

Ni hittar avsnittet på Acast, ITunes och SoundCloud! Vi har gjort avsnittet i samarbete med Ljudbang AB!

Web:
www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.