Örnsköldsviks betongpark växer fram

Den nya betongparken som ska stå klar i september i Örnsköldsvik växer för tillfället fram i Lungviksparken under ledning av Tom Stellmar från Nord Skateparks. Här bjuds vi på ett litet reportage och bilder från bygget.

1
205


PS! 
Spana in fler bilder från bygget här!

Skateparken är tänkt att stå klar den 10:e september och bygget flyter på bra rapporterar Tom Stellmar från Nord Skateparks, som även skatat själv i 30 år.

– Alla som arbetar med parkbygget är själv skatare. “Det är närmast ett krav”, säger arbetsledare Tom Stellmar,
till Örnsköldsviks Allehanda.

– Det flyter på bra, nästan bättre än väntat. Det är många som går förbi och undrar vad det ska bli, men nu börjar folk nästan kunna se det, säger Tom Stellmar, arbetsledare för bygget till Örnsköldsviks Allehanda.

Längtan till den nya parken är stor bland de lokala åkarna som just nu åker på den lilla trärampen i Lungviksparken, där även betongparken nu byggs.

– Jag började åka skateboard lite just för att de bygger skateparken. Du ser att det är flera som är här och kör nu så man får vänta innan man kan köra, säger Jesper Westerbring till Örnsköldsviks Allehanda.

– Man glömmer bort allt annat. Det är en frihetskänsla. Man får jobba med kroppen, men det är hjärngympa också, tillägger Sebastian Johansson.

Web:
ovikaction.weebly.com
Ö-vik Actionsports på Facebook

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.