Oasen Skate JAM i Karlskoga

Nästa helg, lördagen den 18 juni bjuds det på skatetävling med mera i Oasen Skatepark i Karlskoga. Jam och Best Trick står på schemat plus andra events som graffiti-workshops med mera.

0
234

Var och när: Oasen Skatepark, Karlskoga. Lördag 17-18 juni, klockan 12.00.

Fredag:
Prova på skate och få tips av coacher, klockan 16.00-19.00, alla åldrar välkomna.

Lördag:
Tävling med jam & best trick, start klockan 13.00
Graffiti Jam, öppna väggar, workshop, prova på graffiti från klockan 12.00. Livemålning av två bilar.


oasen-skatejam-flyerDen 18 juni bränner vi av Oasen Skate JAM i vår nya goa betongpark i Karlskoga. Spektaklet går av i samband med motorsportsveckan så det kommer vara full aktivitet i hela stan.

Vi kommer köra Jam och Best Trick med feta priser från Peoma, Kingstreet 3 och Picture Skateboards. Det är konstnadsfritt att delta.  Tävlingen startar klockan 13.00 och man kan komma och värma upp när man vill.

Det kommer även vara graffiti-jam den 18 juni, från klockan 12.00, intill parken. Feta väggar kommer smällas upp och det kommer köras workshops för den som vill prova på. Två bilar kommer ställas vid parken och Live-målas av grymma målare.

‘Fredagen den 17 juni mellan 16.00 – 19.00 kommer vi också ha prova på skate i parken för den som är sugen. Självklart kostnadsfritt och man får låna prylar.

Dessutom kommer Innebandyföreningen och Trail-cyklisterna att finnas på parkeringarna runt parken och ha cykeluppvisning och innebandymatcher. Ett litet tåg kommer cirkulera runt nere vid Näset som vänder vid parken.

Så kom och skata med oss, testa lite graffiti, åk lite tåg längst Möckeln, häng ut, käka en Körv med brö och ha det riktigt jävla gött!

Sjukt Välkomna ner till Oasen och för en grym dag!

Web:
Eventet på Facebook
Oasen Skatepark på Facebook

Fler events:
Tacky-kalendern

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.