Nostalgimåndag: Skellskate – Gammal Skåpmat

Nu till helgen är det dags för premiär av Skellefteå-skatarnas nya fullängdsfilm så vad passar inte bättre att i veckans Nostalgimåndag peppa igång med några av deras remixklipp från ett gäng år tillbaks i tiden. Vi ser bland andra Anders Andersson, Jonny Holmberg, Nils Wikberg och Jocke Hedlund.

0
197

Åkare: Nils Wikberg, Jocke Hedlund, Anders Andersson, Henrik Johannesén, Pär Wallström, David Jakobsson, Thomas Sjöström, Thomas Larsson, Mikael Andersson, Andreas Karjalainen, Jonas Lindkvist, Isak Vemlöf & Jonny Holmberg med flera


Var och när: Bakfickan, Allstar, Skellefteå. Lördag 5 november, klockan 20.00-02.00.
Entré: 100 SEK
Ålder: 18+

premiar-harverikommissionen-flyerEfter ett års harvande på gator och torg har det blivit dags för premiärvisning av Skellskate’s nya film Harverikommissionen. Vi kommer hålla till i Bakfickan på Allstar och dörrarna öppnas 20:00. Då det är begränsat antal platser så uppmanar vi alla som vill se filmen att komma i tid!

Efter filmvisningen öppnar vi upp nattklubben för allmänheten med DJ PLATINUM bakom skivspelarna. DJ SOBAD, ERK och GONZA-RA (Random Bastards) kommer också finnas på plats för lite bläst! Entré till filmvisningen innebär även entré till nattklubben. Win win!

Hoppas ni är lika peppade som oss på den här kvällen, det kommer bli något utöver det vanliga!

Web:
Filmpremiär-eventet: Haverikommissionen på Facebook
Skellskate.com
Skellskate på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.