Norges största skateboardsamlingar auktioneras ut. Bl.a Tony Magnussons pro-modell för H-Street!

Är du sugen på att äga några riktiga rariteter till Skateboards? Nu i dagarna auktioneras en av Norges största brädsamlingar ända från 60-talet ut via Tacky.no. Bland annat kan du lägga bud på svenske Tony Magnussons pro-modell för H-Street.

0

Märke: H-Street
Pro model: Tony Magnusson
Utropspris: 1500,- NOK
Senaste bud 1500,- NOK (senast uppdaterad 12.00, 14.7.17)
Auktionen avslutas: 16 juli, klockan 11:00

Så här fungerar auktionen:
1. Håll utkik på Tacky.no som nu i dagarna kommer lägga ut ännu fler brädor från en svunnen tid, från en av Norges största samlingar av brädor ända från 1960-talet.
*Utropspriserna ligger mallan 1000- 1500 kr (fri frakt i Norge), brädorna går till högstbjudande. Auktionerna på varje bräda pågår 72 timmar efter att första budet är lagt.

2. Buden lägger du i artikeln för den specifika brädan på Tacky.no eller på den specifika brädan presenterad på deras facebooksida.

3. Skriv ditt bud och mailadress så Tacky kan kontakta dig.


H-Street grundades ca. 1986, av den svenske proffsåkaren Tony Magnusson aka T- Mag och kompisen Mike Ternasky. Dom två slog sig samman med proffset Dave Andrecht och grundade det första skateföretaget drivet av skateboardåkare.

Med H-Street var T-Mag med och producerade en av de populäraste skateboard-filmerna på 1980-talet. “Shackle Me Not” (1988) som sågs som en vändpunkt för hur skateboardfilmer producerades. Tony Magnussons part kan du se här:

Fun Fact: Magnusson var även en av personerna som grundade Osiris Shoes

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.