Musikhjälpen -Ta chansen att kamma hem en episk snowboardhelg

Årets upplaga av välgörenshetsprojektet Musikhjälpen är i full gång. I år arrangeras det hela under titeln "Barn är inte till salu". Här kan du nu fram till söndag lägga ett bud på en episk snowboardhelg i Stockholm tillsammans med proffset Sven Thorgren och stjärnkocken Nicklas Ekstedt.

0

Till auktionen: www.tradera.com

 

Upplev en episk snowboard-helg i Stockholm för två tillsammans med proffset Sven Thorgren och stjärnkocken Niklas Ekstedt!

Dagen börjar med åkning i Väsjöbacken i Sollentuna tillsammans med Sven och Niklas. Era egna brädor kan ni lämna hemma, för Sven fixar en komplett snowboardutrustning som ni givetvis får behålla. Innan åkningen får ni dessutom plocka ut både kläder och goggles hos Oakley i Mall of Scandinavia.

På kvällen äter ni middag på Ekstedt, den eldfängda restaurangen med en stjärna i Guide Michelin. Efter en fantastisk måltid fortsätter kvällen i Stockholms uteliv, och när det blir dags att sova kryper ni till sängs på Berns Hotel

Detta ingår:

  • Snowboardåkning i Väsjöbacken i Sollentuna
  • Komplett snowboardutrustning för två med snowboard, boots och bindningar från Nitro Snowboards, värde ca 32 000 kr.
  • Oakleykläder och goggles som ni själva väljer ut hos Oakley i Mall of Scandinavia.
  • Middag för 2 personer på restaurang Ekstedt i Stockholm
  • Boende för 2 personer på Berns Hotel i Stockholm

Upplevelsen gäller 2 personer. Tid och plats bestäms i samråd med vinnaren, som själv bekostar själv eventuell resa till Stockholm.

Till auktionen: www.tradera.com

Web:
sverigesradio.se/musikhjalpen
Musikhjälpen på Facebook

Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.