Mitt Bästa Sommarminne – Vinn plats på Tacky Skatecamps

Våren börjar är i antågande i hela landet och utomhuspeppen är stor. I och med detta kör vi igång vår traditionsenliga videotävling "Mitt Bästa Sommarminne". Här kan du med din egna videoedit från förra sommaren vinna plats för dig och en kompis på årets Tacky Skatecamps. Tävlingen är öppen för såväl deltagare på förra årets Tacky Skatecamp som andra.

0
211

Du har väl inte missat att all info om årets skateläger Tacky Skatecamps är online och anmälan öppen? Givetvis kör vi även traditionsenligt vår stora videotävling där du har chansen att vinna plats på vårt skatecamp. Missa inte chansen att tillsammans med en vän uppleva en riktigt härlig sommarvecka fylld med skate och andra roliga upptåg.

Vi kommer utse två vinnare som kammar hem en veckas deltagande tillsammans med varsin vän. En vinnare som deltar med en videoedit från 2018 års Tacky Skatecamp och en övrig vinnare som deltar med en annan valfri videoedit, det enda kravet är att videon på något sätt har sommar, skateresa, annat skatecamp e.d som tema, med andra ord inte en helt vanligt videopart.

Hur gör du för att delta

  • Redigera en riktigt go sommarskate-edit på 3-5 min
    (undantag kan göras för längre edits om de faller oss i smaken).
  • Skicka in ditt bidrag till oss på red@tacky.se via ex. wetransfer.com senast söndag den 28 april. Om du vill så går det även bra med en Youtube- eller Vimeo-länk. 
  • Kort därefter kommer vi publicera alla bidrag, där läsare kommer få möjlighet att rösta på dessa under en veckas tid.
  • Efter detta utses vinnarna av en jury som även väger in röstningsresultaten. Juryn kommer döma såväl på filmning som redigering och åkning, men framför allt att videon verkligen visar en härlig sommarkänsla.

 

 

Priser:

– Tacky Skatecamp 2018 deltagare: Deltagande för dig och en vän i Tacky Skatecamps 2019.

– Övrig deltagare:
Deltagande för dig och en vän i Tacky Skatecamps 2019.


PS! Vid vinst väljer du själv vilken vecka du deltar på!För inspiration ta en titt på våra egna edits från Tacky Skatecamps de senaste tre åren, plus alla tidigare bidrag i den årliga videotävlingen Mitt Bästa Sommarminne.

Dessa hittar du via skatecamps-menyn eller direkt via denna länk!

 

 

Regler
– Tacky.se förbehåller sig rätten att inte godkänna bidrag som exempelvis kan anses stötande eller bryta mot lagen.

– Tänk på att ha rättigheter för såväl filmmaterial som ev.. musik i videoediten. Kommersiell musik som är godkänd av Youtube att användas är tillåtet. Du kan söka på artister och låtar här för att få info.

– Tänk på att ha alla medverkandes tillstånd.

– Juryns beslut kan inte överklagas.

– Vid ev. inställt skatecamp eller om deltagare av någon orsak inte kan delta förbehåller sig Tacky rätten att bedöma om/hur det ska kompenseras. I första hand genom deltagande på annan av våra skatecampsveckor.

– Har du redan anmält dig och betalt avgiften för årets camp så får du vid ev. vinst givetvis välja om du vill ha tillbaks anmälningsavgiften eller delta på ytterligare en vecka.

– Resa till och från campet ingår ej.

– Ev. vinst är personlig och kan ej överlåtas till annan.

– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.