Minirampsbygget i Söderhamn snart klart

Bygget av Söderhamns nya miniramp står snart klar och kompletteras inom kort med förenings eventramp på samma plats. Efter detta tar bygget av den stora DIY-parken vid som vi inom kort kan presentera designen på. Ser ut att kunan bli en fin skatesommar i Tackys hemstad framöver! Kom ihåg att i augusti är det även dags för den 15 upplagan av Söderhamn BBQ Battle & F.I.A.R.I.

0
102

PS! Missa inte årets upplaga av Söderhamn BBQ Battle & F.I.A.R.I den 12-13 augusti.

Tävlingen kommer dock som vanligt att äga rum inne i centrala Söderhamn på en tillfällig ramp-arena. Men gissningsvis kommer det även bjudas på en session i denna skapelse och ett och annat F.I.A.R.I uppdrag i den nya parken.

Projektet har blivit verklighet genom stöd från Idrottslyftet genom Riksidrottsförbundet och Söderhamns Kommun i två bidragsomgångar.
Parken var egentligen tänkt att stå klar redan förra sommaren men på grund av diverse komplikationer gällande upphandling och ett projekteringsföretag som var allt annat än samarbetsvillig kunde projektet bli verklighet först nu under 2016.

Håll utkik här på Tacky.se och Söderhamns Skateboardförenings web-kanaler för löpande uppdateringar från bygget, design på parken med mera.

Är du också sugen på att bygga en miniramp? Ta en titt på vår minirampsguide!

Web:
www.shamnskate.se
Söderhamns Skateboardförening på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.