Maxad snowboardfilm-premiär i Göteborg – 28 Winters – Full Party – Arcadia

I slutet på denna månad bjuder Frontflip Distribution in till en maxad snowboardfilmspremiär på Världskulturmuseet i Göteborg. Här kommer det i biografen avverkas både Nitro Snowboards 28 Winters, TransWORLD Snowboardings Arcadia och Full Party med bröderna Hjellström och vänner. Givetvis finns det bar och pingisbord på plats och kvällen avslutas sedan med en hejdundrandes efterfest. Läs allt om det hela och spana in teasers för filmerna här.

0
167

Var och när: Världskulturmuseet, Göteborg. Lördag 28 oktober, klockan 19.00-23.00.
Entré: Fri Entré
Filmstart: 19.30
Ålder: 18 år

Vintern närmar sig med stormsteg och det är dags att få igång lite vinterpepp i Göteborg. I år har vi nöjet att få visa hela tre filmer och det kommer ske inne på Världskulturmuseet. Dörrarna öppnar kl. 19.00 och första filmen kommer dra igång kl. 19.30. Det är viktigt att komma i tid då detta är en biosittning.

Självklart kommer det finnas bar med kalla drycker och pingisbord för den som vill visa upp sina rundpingis-talanger.

Efterfest information kommer längre fram.


Nitro 28 Winters
Nitro Snowboards presenterar stolt en dokumentär om sin 28 åriga historia och vad det egentligen handlar om. Vintern är inte bara kalla dagar med korta dagar och mörker. Det finns en grupp människor som lever för vintrarna och skapar glädje och gemenskap.

Åkare: Nitro grundarna Thomas Delago & Sepp Ardelt , Eero Ettala, Bryan Fox, Austin Smith, Sam Taxwood, Marcus Kleveland, Sven Thorgren, Elias Elhardt, Jeremy Jones, Griffin Siebert, Jared Elston, Dominik Wagner, Benny Urban, Nils Arvidsson och resten av Nitro teamet.


TransWorld SNOWboarding – Arcadia
TransWorld SNOWboarding presenterar sin sjunde film, Arcadia.
Arcadia dokumenterar snowboardåkare i en evig strävan efter paradiset. Arcadia är en bild eller idé om livet på ett ställe som anses vara perfekt.

Åkare: Halldór Helgason, Alek Oestreng, BYND X MDLS, Victor Daviet, Jesse Paul,
The Manboys, Jordan Small, Victor De Le Rue & Red Gerard.


Fat & Furious – Full Party
Full Party är en dubbel videopart av bröderna Abbe & Theo Hjellström som grundar sig i gott samarbete. Denna film spelades in under norrskenet av Januari och Februari år 2017. Vännerna Nils Arvidsson & Niklas Mattsson deltar i Appertiff Segmentet. NoBudget Production står bakom kamera- och redigerings konstverk.

Åkare: Abbe Hjellström, Theo Hjellström plus Nils Arvidsson & Niklas Mattsson


Web:
Eventet på Facebook
www.nitrousa.com
Nitro på Facebook
www.frontflip.se
Frontflip Dist på Facebook
Fat & Furious på Facebook
No Budget Productions på Facebook
snowboarding.transworld.net

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.