Lewis Marnell Forever

Igår var det fem år sedan den svenskaustraliensiske legendaren Lewis Marnell lämna jordelivet i samband med komplikationer av sin diabetes-sjukdom. Här ser vi nu en ny hyllningsvideo från Nike SB som man släppt nu i samband med att man även återlanserad hans Nike SB Dunk Mid Pro. Vi ser även när teamet ger sig ut på en liten testsession av skon i The Berrics.

1
1120

Åkare: Lewis Marnell
Filmare: Leigh Bolton, Greg Stewart, Brett Chan, Jaime Fazackerley, Britten Andrews, Dan Wolfe, Geoff Campbell, Jason Hernandez & Chris Middlebrook
Redigering: Chris Middlebrook

 In January 2013, Lewis Marnell passed away from complications with diabetes. It’s been five years since Lewis left us. Today, we remember, honor and celebrate the life of the Australian legend. Lewis’ commemorative SB Dunk Mid Pro, in a colorway he made his own, is now available in SNKRS and at select skate shops.

Lewis Marnell dominerade skateboardvärlden i Melbourne och var en av de första skateboardarna i Australien som använde Nike SB. Lewis avled på grund av komplikationer i samband med diabetes i januari 2013 och fem år senare hyllar vi Marnell, skateboardaren som skapade en standard för Nike SB i Australien, med en av hans favoriter, Nike SB Dunk Mid Pro. Skon har en förstklassig överdel i en färgkombination som Lewis gjorde till sin och har hans ikoniska lejonsymbol på hälen. “Lewis skatade alltid i Dunks. Han fick dem att se så coola ut att vi alla ville ha ett par för att se lika tuffa ut”, säger Shane O’Neill. Vi har gjort en donation till en ideell fond för diabetesforskning för att hylla Lewis och vad han betydde för skaters och Nike SB-familjen.

Se och köp skon på www.nike.com/se/

Åkare: Sean Malto, Daryl Angel, Guy Mariano, Stefan Janoski, Ishod Wair, Omar Salazar & Eric Koston

Web:
www.nikesb.com
Nike SB på Facebook

1 KOMMENTAR

  1. Send some Swedish big hugs to 2 🤗 .Remember are time together!

    Thinking of your smile, now an then.

    Friend memories 4 ever

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.