LEIF Skatepark – Var med och stötta den sista lilla biten

Vi spanar här in hur arbetet fortskrider med den nya skateparken i Leksand. Fortfarande saknas en liten slant för att kunna färdigställa som planerat, en hel del sponsorer har strömmat till på slutet, kanske vill du också vara med? Hjälp till att sprida infon, och missa inte att du som bidrar som privatperson kan ha chansen att vinna en fulladdad box med skruv från Essve.

0
121

För några veckor sedan saknades 500.000 kr till Sveriges bästa skatepark och nu är det bara 300.000 kvar! De senast företagen att köpa sponsorpaket är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Tillväxt & Tillsyn och Birgitta Sterner/LB Leksand AB med varsitt bronspaket samt Dapnia Invest med ett guldpaket. Dessa företag kommer att förevigas med brons- och guldplattor i parken!

Alla ni som läser detta, om ni vill hjälpa oss lite extra så får ni gärna fråga era arbetsplatser, leverantörer och andra företag om de vill vara en del av Sveriges bästa skatepark. Vi måste jobba hårt med det sista nu, men snart börjar det roliga! Som vanligt så ringer man Mattias Gyllenhak Liss på 076-8043340 för mer info om våra sponsorpaket.

Privatpersoner som vill bidra och gör det med minst 500:- under november månad deltar även i utlottningen av en Essbox från Essve fullladdad med skruv till ett värde av 2000 kr.

Ett inlägg delat av @leifpark

Ett inlägg delat av @leifpark

Ett inlägg delat av @leifpark

Ett inlägg delat av @leifpark

Ett inlägg delat av enr (@enrconcrete)

dsd


Just i detta nu är ENR, gänget på plats i Leksand och bygger Sveriges bästa betongpark. LEIF påminner om att man jättegärna får fortsätta swisha in pengar så att vi når ända fram! Ös på bara!

Sponsra med minst 100:- och få ditt namn med på sponsorskylten vid den nya parken.
123 369 8404 är Swishnumret.
Bankgiro går också: 5044-5063.

Låt oss bygga Sveriges snyggaste och bästa betongpark tillsammans!

Web:
skatepark.ileksand.se
Leif-Park/ Siljansvallens Skatepark på Facebook
www.pivotech.se
Pivotech på Facebook
www.enr.se

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.