Lanseringsfest för Stockholm Skate Nation brädorna

Nu på onsdag bjuder Stockholm Skate Nation tillsammans med Cheapo Brand, Caliroots och Stockholm Skatepark in till lanseringsfest för deras egna brädor designade av två av deltagarna från Afghanistan och Mander plus Lisa Forsgren. Brädorna kommer kosta 700:- och all vinst går oavkortat till Skateistan. Så kika förbi Caliroots i Stockolm du också på onsdag. Det bjuds även på falafel och dryck medans Ali Boulala står för musiken.

0
157

Var och när:
Caliroots, Brunnsgatan 9, Stockholm. Onsdag 14 juni, klockan 17.00-20.00

Onsdagen den 14 juni lanserar vi (Cheapo Brand) tillsammans med Caliroots och Stockholm Skatepark – KFUM Fryshuset Fritid Stockholm Skate Nations egna brädor. De har designats av två av våra deltagare, Nemat och Abbas tillsammans med Mander och Lina Forsgren. Motiven är inspirerade av Afghainstan och Sverige.

Brädorna kommer kosta 700 kr st och all vinst går till Skateistan. Ett köp är med andra ord ett måste! Vi öppnar dörrarna klockan 17, och kom i tid.

Vi bjuder på falafel från Malmø Falafel och dryck från Heiniken och Nobe. Ali Boulala bjuder på musiken. Ta med alla du känner!

Web:
Eventet på Facebook
www.caliroots.com
Caliroots på Facebook
Stockholm Skate Nation på Facebook
www.mander.nu
Mander på Facebook
www.cheapobrand.com
Cheapo Brand på Facebook
sthlmskatepark.fryshuset.se
Stockholm Skatepark på Facebook
skateistan.org
Skateistan på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.