Kickflip-Challenge – Kassera in 5000:-

Kommer du ihåg alla Challenges med fina cashvinster Tacky körde i både Sverige och Norge under 2000-talet? Nu är det dags igen! Du kanske såg filmerna från Oslo Games där ett mission var att få ut en "fake-news" i media? Fredrik Tangerud och Alex Holm styrde ihop vad som sades vara en av världens fetaste Kickflips och det hela spred sig som en löpeld. När filmerna släpptes visade det sig just vara fejk men nu har Tacky.no startat en challene där förste åkare som flippar trappen och kan bevisa det hela med film belönas med 5000 kronor. Har vi några svenska krigare där ute som känner sig manad att utmana våra grannar i väster? Kanske kommer du ihåg att John McMillen faktiskt kammade hem det norska Challenge-priset för sin "Mother-flip" för många år sedan. Är det dags igen nu att visa norskarna vart skåpet skall stå?

0
58

I tidernas begynnelse för Tacky i början och mitten av 2000-talet kördes en mängd Challenges med fina priser genom Tacky både i Norge och Sverige, en idé för att pusha åkare i skatescenen till nya bedrifter.

Nu har Tacky.no tagit traditionen vidare då man fick idén efter “fake-news” uppdraget under årets upplaga av den King of the Road liknande tävlingen Oslo Games, där åkaren Fredrik Tangerud och filmaren Alex Holm skapade stor uppståndelse med en foto på en 18-stegs kickflip. Såväl Tacky.no som andra medier rapporterade om det hela men nu i dagarna då filmerna släpptes skulle det visa sig att detta var bara ett grymt Photoshop-montage just för detta uppdrag att få ut en fake-news i olika medier.

Läs mer:

Vi var superstokade på vad vi trodde var att tänja på gränserna, men även om pranken var välgjord tyckte vi det var lite trist att det inte var sant. Det är ju det som är en del av skatandet, att hela tiden utvecklas.

Därför uppmanar vi nu alla med skills till att ge sig på 18-stegaren och sätta en äkta kickflip. Vi vet att det är riktigt svår, men för den som klarar det väntar belöning!Vi var superstokade på vad vi trodde var att tänja på gränserna, men även om pranken var välgjord tyckte vi det var lite trist att det inte var sant. Det är ju det som är en del av skatandet, att hela tiden utvecklas.

Tacky Kickflip Challenge:

  • Du ska sätta en kickflip utför samma trapp som Fredrik Tangerud fejkade under Oslo Games 2017, vid Konserthuset och Vika Kino i Oslo.
  • Endast video äller som bevis och Tacky måste få råfilen om nödvändigt.
  • Viktigt! Filmbeviset ska sändas till red@tacky.no och får inte publiceras någon annanstans
  • Vinst: 5000:- norska kronor
  • Det är endast den förste som skickar in video på att ha klarat de som kan inkassera vinsten.

Disclaimer: Att slänga sig ut för 18-stegs trappor kan vara farligt och du bör bara försöka på du är van att köra stora trappor. Tacky.no frånskriver sig allt ansvar för skador eller andra situationer som kan uppstå ifall du försöker. Du måste själv värdera om du klarar det och ta ansvar, precis som inom all skateboardåkning.

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.