Julboard 2016 – Videotävling

Så här i adventstider när det börjar lacka mot Julafton så är det dags att påminna om vårt årliga Julboard där vi på julafton dukar upp med ett gäng härliga och juliga videohälsningar från runt om i landet. I år kommer vi för först gången även att köra det hela som en videotävling där vinnaren kammar hem ett hemligt paket från vår skattkista. Läs mer om hur du deltar och inspireras av vår egna edit från förra årets Julboard.

0
221

Precis som Tackys alla tidigare år siktar vi givetvis på att under Julaftonen duka upp ett fett Julboard fyllt med videoedits med juliga hälsningar från runt om i landet. I år för första gången kommer vi även till bästa videoedit att ge en trevlig julklapp från vår skattkista med skateprylar.

Så vad väntar du på! Dags att börja planera och dra på tomtekostymen eller smycka din lokala skatepark i ett juligt tema. Här ovan får du lite inspiration i form av en av förra årets edits från Söderhamns Skateboardförening och oss själva.

Hur gör du för att delta:
Filma och redigera en videoedit fylld med skateboard eller snowboard. Du bestämmer själv vad ett jultema innebär för dig, det kan vara allt från att skata utklädda i tomtedräkt till att smycka din lokala park i ett juligt tema eller redigera till julmusik. Bara din fantasi som sätter gränserna!

Skicka in din edit till oss på red@tacky.se via ex. wetransfer.com senast torsdag 22 december. Vi kommer göra vårt bästa för att utse vinnarna direkt i samband med att videoklippen presenteras på julafton, men om vi skulle ha för fullt upp med julbestyren så presenterar vi vinnaren kort efter helgen.

Vinnande bidrag utses av vår jury och vi kommer att bedöma på såväl redigering och filmning som julstämning och åkning.


I videon ovan:
Åkare: Kristoffer Lindström, Joakim Lovén, Emil Mattsson, Conny Björklund, Anton Engblom & Erik Norberg
Film & redigering: Conny Björklund
Övriga filmare: Alla åkare plus Erik Abrahamsson

Web:
www.shamnskate.se
Traversen på Facebook

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.