Som bekant så är Skruv och Skate ett utvecklingsprojekt från Sveriges Skateboardförbund som nu för fjärde ggr ska arrangeras. Kortfattat är det ett stöd våra föreningar kan söka för att utveckla dels sin inomhusanläggning men även sin verksamhet med fokus på rekrytering och inkludering.

– Umeå Skate & Bmx-förening inkom med en mycket bra ansökan och vi ser fram emot att förflytta oss uppåt i landet och få ta del av det föreningen nu ska skapa. Arbetet med att skapa en helt ny streetyta påbörjas redan kommande veckor.

I samband med tävlingarna så kommer vi också att hålla årsstämma för Sveriges Skateboardförbund.Datum och upplägg får vi återkomma med vid ett senare tillfälle.

/ Sveriges Skateboardförbund

Var & när: Skatehallen, Umeå. Lördag 24 november, 11.00. (OBS! Ingen offentlig invigning men givetvis är medlemmar välkomna, och det kan du så klart bli på plats.)

Kl 11:00 så samlas vi alla och hjälps åt att skura lokalen innan vi börjar åka!

Efter det åker vi i sinne, gratis så klart, och kring två tiden så kör vi lite tävlingar där Patches and Pins och Picture Skateboards ställer upp med fina priser. Mer info om det kommer senare.

Vi kommer att börja sälja terminskort redan på lördag! I år så räcker alla terminskort ända fram tills sommaren 2019! Så passa på att köp då och stöd vår nya fina lokal. Det kostade en hel del att bygga om den.

Skate/Bmx: 800 kr
Tjejskare/Nybörjare: 300 kr
Dagskort: 100 kr

OBS! Vi gillar swish!!

Måndag den 26/11 så öppnar lokalen! Kommer att posta mer om det senare.

 

Alla som köper terminskort får dessutom 15% rabatt på all skateboard hårdvara på Patches and Pins ute på Avion!! Så skynda dit och kitta upp inför vinterns inomhussäsong!

Megastort tack till Kalle, Erik och Kristoffer som har gjort ett riktigt bra jobb med att bygga om lokalen!! Den ser riktigt bra ut!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bryggeriet Bygg (@bryggerietbygg)

Skruv & Skate är ett projekt från Sveriges skateboardförbund, där vi 1 gång/år går in och stödjer en förening för att renovera eller utveckla sin inomhusanläggning. Efter renoveringen genomför föreningen och förbundet ett arrangemang tillsammans för att skata och fira projektet.

Vi vet alla att det byggs fantastiska betongparker runt om i hela landet, men när hösten och vintern tränger på så finns det inte lika många ställen att åka på. De få inomhusanläggningar som finns, har inte alls tillgång till samma stöd för utveckling och renovering, som när det byggs stora publika betonganläggningar mitt i stadens centrum. Under höst och vinter är föreningskänslan starkare än någonsin och vi vill gärna supporta en utveckling av Sveriges inomhusanläggningar.

Läs mer: www.sverigesskateboardforbund.se/…

Web:
Umeå Skateboardförening & inomhushall på Facebook
www.sverigesskateboardforbund.se
Sveriges Skateboardförbund på Facebook

Fler events:
Tackys Skateboard-kalender

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.