Invigningen av Ljusdals Betongpark lockade många besökare

Under den gångna helgen var det invignigen av den efterlängtade betongparken i Ljusdal på 1350 kvadratmeter som kostat 7 miljoner kronor. Spana in ett litet reportage och bilder från den välbesökta invigningen.

0
721

Äntligen efter flera års arbete står nu Ljusdals betongpark klar och ordentligt invigd. Under den gångna lördagen firade Ljusdals betongparksförening att 1 350 kvadratmeter skatepark nu står klar på Östernäs i Ljusdal. Besökare kom till invigningen från såväl hela Hälsingland som bland annat Gävle.

– För skateboard, kickbike, inline, bmx… rullstol och rullator! sa föreningens ordförande Ninni Fastén till HelaHälsingland.

Idén om en betongpark föddes redan 2011 varefter man kämpat med att få ihop finansiering. Efter att varit tänkt att byggas i etapper kom så plötsligt bygget igång förra hösten efter att både kommunen och Allmänna arvsfonden finansierat bygget med totalt 7 miljoner kronor.

PS! Spana in fler bilder på HelaHälsingland.

 

 


 

Efter fem års arbete står nu äntligen Ljusdals betongpark designad av Placed-to-ride Skateparks och byggd av Ljusdals Väg & Schakt, klar i Östernäs Park.

– Ljusdals Väg och schakt har gjort ett fantastiskt jobb. Det är så många ungdomar som skrikit efter det här, det känns fantastiskt att parken nu är klar, säger Ninni Fastén till HelaHälsingland.

Web:
Eventet på Facebook
Ljusdals betongparksförening på Facebook
www.bradbutiken.se
Brädbutiken på Facebook
www.placed-to-ride.com

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.