Invigning av Salems Skatepark nu på lördag

Vi har tidigare berättat om den nya smarriga skateparken i Salem, byggd för minimal budget av Supercoast och Stockholm Skateboard Collective. Nu på lördag vankas det invigning med Game of Skate tävling och möjlighet att prova på skateboard då fritidsgården Huset finns på plats med lånebrädor och skydd.

0
171

Var och när: Salem Skatepark, Skogsängsskolan, Salem. Lördag 20 augusti, klockan 13.00-19.00.

Den 20 augusti inviger vi den efterlängtade skateparken i Salem med pepp och kärlek. Ta med dig något att åka på o kom och fira med oss!

Fritidsgården Huset i samarbete med Salems kommun välkomnar dig till en heldag med musik, skate, coaching, tävlingar med priser från bl.a Hollywood och Vans, mat och massa annat roligt!

På plats kommer även Martin Karlsson vara. Martin är designern av Salem skatepark och kommer finnas tillgänglig på eventet för att besvara frågor som rör designen och dylikt.

Ni kommer också få ta del av riktigt bra skateboardåkning med grymma skejtare.

Schema:
13.00 prova på skate(allmän åkning) Fritidsgården huset kommer att ha brädor och skydd att låna ut. Det kommer också finnas skateboardåkare på plats som erbjuder coaching.
14.00 Invigningssamtal med politiker och anmälan till game of skate tävling.
14.00-15.30 Anmälan
16.00-18.30 Game of skate
19.00 Prisutdelning.

Salem-Skatepark-invigning-frontpage

En av Stockholms minst omtalade skateparker blev verklighet våren 2016! Salems plaza är designad av Stockholm Skateboard Collective i samråd med Salemrippern Jonas Wessberg.
Mått: 17 x 50 m.
Åkyta: asfalt
Typ av obstacles: betong med stålkanter

Salemskejtarna kontaktade SSC i början på sommaren 2015 om att det fanns 150.000 kr och en plats för en skatepark i Salem och redan nu står parken alltså klar. En av anledningarna till att projektet rusat fram så smidigt var just bristen på pengar. Med en så liten budget behövs ingen offentlig upphandling och det går heller inte att bygga något mer omfattande än det vi lyckades koka ihop, därtill tar Stockholm Skateboard Collective INTE betalt för trevliga små uppdrag som detta.

Ett stort tack ska riktas till Magnus Ljungdell på Supercoast AB som både byggde alla grejer perfekt och lyckades hålla ner kostnaderna så fint.

Web:
Eventet på Facebook
www.stockholmskateboardcollective.se

Stockholm Skateboard Collective på Facebook

Fler events:
Tacky-kalendern

INGA KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.