Intervju med Sky Brown på Hallifornia

I samband med årets upplaga av Hallifornia och Varberg Ramp Jam styrde Varbergs Skateblubb med Helena Selander och Ulrika Kallin i spetsen upp Varberg Girls Skate Weekend och bjöd in japanske supertalangen Sky Brown för att komma och inspirera fler tjejer till att åka skateboard. Här kan du nu spana in en liten videointervju med Sky Brown på plats i Varberg.

0

— Jag önskar att killar och tjejer kunde skejta tillsammans. Jag gillar att skejta med killar för då blir jag pushad att göra mer, säger Sky Brown till Hallands Nyheter.

Hemma i Japan är uppdelningen mellan killar och tjejer stor och därför har det varit ännu viktigare för Sky att visa att hon faktiskt kan skejta med killarna också. Men det spelar ingen roll vem hon skejtar med bara hon får stå på brädan.

— Jag älskar det eftersom det får mig att må så bra. Det är så roligt när man skejtar med tjejer och killar, både barn och vuxna. Man möter många olika sorters människor och det är coolt, säger Sky Brown till Hallands Nyheter.

— Jag tycker det är grymt bra med Girls Skate Weekend. Det blir en gemenskap och vi får möjlighet att knyta kontakter med andra tjejer som skejtar, säger Angelica Sjölander till Hallands Nyheter.

Web:
www.hallifornia.se
Halifornia på Facebook
Varbergs Skateboardklubb på Facebook
Skate Varberg på Facebook
Sky & Ocean Brown – AWSM Kids på Facebook

INGA KOMMENTARER

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.